Idol 2023 marknadsföring banner

Kylie Jenners fans i chock efter nya bilderna - livvakten pekas ut som Stormis pappa

05 maj, 2018 
AvStina Dahlgren
Kylie Jenners fans tror nu att det är realitystjärnans livvakt som är pappa till Stormi. De menar att likheterna är slående.
Annons

I februari i år föddes Stormi Webster, dotter till realitystjärnan Kylie Jenner, 20, och rapparen Travis Scott, 26. Det har länge tvistats om vem som egentligen är pappa till barnet, då många tycker att Stormi inte alls ser ut som Travis.

En teori var att Kylies före detta pojkvän Tyga, 28, var pappan. Men nu tror sig fansen ha hittat den riktiga fader, nämligen Kylies livvakt Tim Chung. På hans Instagramsida rasar kommentarerna in om hur lika han och lilla Stormi är.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Jag hittade pappan till Stormi!”

”Åh herregud vad han är lik Stormi!”

Recept.se Nyhetsbrev

”Efter att ha kollat igenom dina bilder skulle jag säga att det inte är någon tvekan om att du är Stormis pappa. Hon har inga likheter med Travis, förlåt.”

”Stormi har fått dina drag i ansiktet, grattis nya pappan!”

”Vi vet alla att du är den riktiga pappan”, skriver fansen.

Kylie och Travis ska dock bara skratta åt ryktena och har inte tagit illa vid sig.

Annons

– Kylie tycker att det är hysteriskt roligt att fansen tror att pappan är livvakten och inte Travis. Travis fick till och med ett skrattanfall när han såg memes om det, säger en källa till Hollywood life.

Enligt källan ska de försvara likheterna med att det är svårt att se på bebisar vem de liknar.

– Bebisar kan se ut som vem som helst när de är så små, så Kylie och Travis tycker bara att det är dumt att folk drar den kopplingen utan att ens tänka efter en sekund, säger källan.

Se bilderna på Tim och Travis och bedöm själva vem som är mest lik Stormi:

Foto: Stella, IBL, Instagram

Annons