Kylie Jenner om mammaskapets baksida – blev deprimerad efter Stormis födsel

Kylie Jenner säger att hon lider av en förlossningsdepression efter dottern Stormis födsel.

Att bli förälder för första gången kan vara omvälvande på gott och ont. Det skriver även Familjen Kardashian-stjärnan Kylie Jenner under på. Nu berättar hon att hon blev deppig efter dottern Stormis nedkomst.

Livet kanske verkar vara guld och gröna skogar för medlemmarna ur Familjen Kardashian, men faktum är att realitystjärnorna också tampas med känslostormar av olika slag. I ett samtal med sin storasyster Kim Kardashian, 37, erkänner nu nyblivna mamman Kylie Jenner, 20, att hon fick så kallad “baby blues” efter att dottern Stormi föddes i februari. Baby blues är ett vanligt tillstånd några dagar efter en förlossning. Det är en tillfällig nedstämdhet som brukar gå över av sig själv inom ett par veckor.

Annons:
Minetan ger dig sommarbruna ben på en timme

I samtalet som tidningen Evening Star Magazine återgett berättar Kylie Jenner om mammalivets första tid.

– Självklart var det tufft i början, utan sömn, nätterna, baby blues och alla upp- och nedgångar, säger hon i tidningen och fortsätter berätta om det dåliga samvetet som slår henne när hon måste lämna Stormi i några timmar.

– Det var så jobbigt att åka hit imorse, jag bara: “Jag kommer tillbaka snart. Jag är så ledsen, jag måste åka!” och hon fattar inte ens vad som händer, säger hon och fortsätter:

– Jag tänker på henne hela tiden, var jag än är. Jag skulle hellre vara med henne eller att jag kunde ta med henne överallt. Jag längtar tills den dagen då hon kan vara med överallt, för när hon är tillräckligt gammal kommer jag att ta med henne överallt.

I samtalet frågar Kim Kardashian sin lillasyster hur Kylie Jenner och pojkvännen Travis Scott, 26, kom fram till namnet Stormi, som från början skulle ha hetat Storm.

– Jag vet inte riktigt hur vi kom fram till Storm. Hennes pappa tycker att det var han som kom på det, men jag säger att det var jag. Fast sen gillade jag inte riktigt Storm. Jag kände inte att det var hennes namn, så då blev det Stormi. Och det fastnade bara. Jag känner att det fanns en massa andra namn som kanske hade varit bättre för att vara ärlig, men det känns som att Stormi valde sitt eget namn.

Kylie Jenner med dottern Stormi.

Kylie Jenner födde Stormi den 1 februari i år.

Det har ryktats om att det är hennes ex, rapparen Tyga som är pappa till barnet.

Men enligt tidningen OK! ska ett faderskapstest ha bevisat att det är Kylie Jenners nuvarande pojkvän, rapparen Travis Scott, som är pappa.

Följarna älskar bilden på Kylie Jenners dotter Stormi och kusinen Chicago på pyjamasparty

HETAST PÅ HÄNT TV: BIANCA INGROSSO om tuffa distansförhållandet med PHILIPPE COHEN (JONNA & JOHANNA-intervju)

LÄS OCKSÅ: Kylie Jenners video på dottern delas av tusentals fans: ”Mitt hjärta smälter”

LÄS OCKSÅ: Fansens raseri mot Kylie Jenner efter utekvällen: ”Ta hand om barnet”

FOTO: IBL

SENASTE NYTT!