Artikeln innehåller reklamlänkar

Fansens raseri mot Kylie Jenner efter utekvällen: "Ta hand om barnet"

20 apr, 2018 
AvStina Dahlgren
Kylie Jenner har fått kritik från fansen efter att ha hängt på festivalen Coachella utan sin dotter Stormi.
Efter Kylie Jenners helg på festivalen Coachella har hennes fans hamnat i fullt bråk. Anledning är Familjen Kardashian-stjärnans två månader gamla dotter Stormi...
Annons

Musikfestivalen Coachella i USA är inne på sin andra vecka. Kändiseliten gör sig redo för att återigen festa, visa upp sina noga utvalda outfits och sjunga med till konserter. Familjen Kardashian-stjärnan Kylie Jenner, 20, har självklart varit på plats tillsammans med pojkvännen, rapparen Travis Scott, 25, som också uppträtt på festivalen. På Instagram har hon generöst delat med sig av bilder och filmer från fester och konserter. Detta har fått några av hennes följare att rasa. Anledningen? De anser att Kylie och Travis är dåliga föräldrar som lämnar den två månader gamla dottern Stormi Webster hemma.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Borde inte ni var hemma och ta hand om ert barn?

Ni borde stanna hemma och ta hand om er bebis. Ni kommer att ha gott om tid att göra sånt här när hon är lite äldre.

Borde inte ert barn komma i första hand? Det verkar inte som att du ens uppfostrar ditt eget barn, istället festar du och går ut hela tiden.” är bara några av kommentarerna som nu haglar in på Kylie Jenners Instagram.

Annons

Annons:

Men det finns också de som försvarar de unga föräldrarna, och deras fans har plötsligt delats upp i två läger.

Men gud, alla som ska kommentera om var hennes bebis är. Uppenbarligen är hon hos någon som Kylie litar på och som inte skadar henne. Hon är bara människa och förtjänar också en paus.

Man behöver inte stanna hemma med sin bebis dygnet runt, ni är löjliga. Att döma någon när man bara får en glimt av den personens Instagram, det är omoget. Föräldrar behöver tid för sig själva.

Bara för att hon inte postar bilder på ungen betyder inte det att hon inte tar hand om sin dotter. Snälla ni måste lugna ner er.

Enligt norska tidningen Se og hør ska Kylie ha lagt upp filmer på sociala medier på dottern under sin vistelse på Coachella. Därför tror många att lilla Stormi var med på resan. Varken Kylie Jenner eller Travis Scott har svarat på kritiken eller lagt sig i bråket bland följarna.

Annons

FOTO: IBL

Annons