Artikeln innehåller reklamlänkar

Fansens raseri mot Kylie Jenner efter utekvällen: "Ta hand om barnet"

Kylie Jenner har fått kritik från fansen efter att ha hängt på festivalen Coachella utan sin dotter Stormi.

Efter Kylie Jenners helg på festivalen Coachella har hennes fans hamnat i fullt bråk. Anledning är Familjen Kardashian-stjärnans två månader gamla dotter Stormi...

Musikfestivalen Coachella i USA är inne på sin andra vecka. Kändiseliten gör sig redo för att återigen festa, visa upp sina noga utvalda outfits och sjunga med till konserter. Familjen Kardashian-stjärnan Kylie Jenner, 20, har självklart varit på plats tillsammans med pojkvännen, rapparen Travis Scott, 25, som också uppträtt på festivalen. På Instagram har hon generöst delat med sig av bilder och filmer från fester och konserter. Detta har fått några av hennes följare att rasa. Anledningen? De anser att Kylie och Travis är dåliga föräldrar som lämnar den två månader gamla dottern Stormi Webster hemma.

Borde inte ni var hemma och ta hand om ert barn?

Ni borde stanna hemma och ta hand om er bebis. Ni kommer att ha gott om tid att göra sånt här när hon är lite äldre.

Borde inte ert barn komma i första hand? Det verkar inte som att du ens uppfostrar ditt eget barn, istället festar du och går ut hela tiden.” är bara några av kommentarerna som nu haglar in på Kylie Jenners Instagram.

Annons:

Här är vårens mest omtalade – och viktigaste – armband (länk till Aller media shop)

Men det finns också de som försvarar de unga föräldrarna, och deras fans har plötsligt delats upp i två läger.

Men gud, alla som ska kommentera om var hennes bebis är. Uppenbarligen är hon hos någon som Kylie litar på och som inte skadar henne. Hon är bara människa och förtjänar också en paus.

Man behöver inte stanna hemma med sin bebis dygnet runt, ni är löjliga. Att döma någon när man bara får en glimt av den personens Instagram, det är omoget. Föräldrar behöver tid för sig själva.

Bara för att hon inte postar bilder på ungen betyder inte det att hon inte tar hand om sin dotter. Snälla ni måste lugna ner er.

Enligt norska tidningen Se og hør ska Kylie ha lagt upp filmer på sociala medier på dottern under sin vistelse på Coachella. Därför tror många att lilla Stormi var med på resan. Varken Kylie Jenner eller Travis Scott har svarat på kritiken eller lagt sig i bråket bland följarna.

2018 blev Kylie är hon rankad på listan av de rikaste kvinnorna i USA som själva tjänat ihop sina förmögenheter i affärstidningen Forbes.

 Kylie Jenner födde dottern Stormi den 1 februari 2018.

Pappa till barnet är rapparen Travis Scott.

Kylie har synts i familjens realityserie "Familjen Kardashian" sedan 2007.

Med sina lika kända systrar, Khloé, Kourtney, Kim och sin mamma Kris.

Kylies pappa heter idag Caitlyn Jenner efter en könskorrigering. Tidigare hette han Bruce Jenner.

Kylie Jenner med bästa vännen Jordyn Woods.

HETAST PÅ HÄNT TV: BEN MITKUS & NICCIS nya kanal – MY KARLBERG reagerar

LÄS OCKSÅ: Faderskapstestet klart: Han är pappa till Kylie Jenners dotter

LÄS OCKSÅ: Följarna hånar Kylie Jenner – efter nya bilden: ”Snälla säg att det är ett skämt”

FOTO: IBL

SENASTE NYTT!