TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Kylie Jenners video på dottern delas av tusentals fans: ”Mitt hjärta smälter”

28 apr, 2018 
AvStina Dahlgren
Videon på Stormi Webster sprids som en löpeld. Det är mamma Kylie Jenner som delat med sig av den 2,5 månader gamla dotterns bedårande skratt på Instagram. ”Stormi är bara så söt, mitt hjärta smälter”, skriver en av alla fans som har delat filmen.
Annons

Realitystjärnan Kylie Jenner, 20, födde i februari sin och 25-åriga pojkvännen Travis Scotts dotter –  Stormi Webster. Nyheten slog ner som en bomb då stjärnan känd från tv-serien Keeping up with the Kardashians hade lyckats hålla hela sin graviditet hemlig.

Trots hemlighetsmakeriet kring graviditeten har Kylie ändå valt att öppet dela med sig av bilder på dottern på sociala medier. Det har dock varit sparsamt med bilder på ansiktet. Vid de tillfällen man faktiskt har fått se lilla Stormi tydligt framifrån använder Kylie oftast Snapchat-filter av olika slag, vilket hon också har fått kritik för av fansen. Nu har hon lagt upp en video på sin Instastory där hon ligger med en leende Stormi i famnen, helt utan filter, och nu sprids den som en löpeld på sociala medier.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Travis Scott, du är så lyckligt lottad som har Kylie och Stormi i ditt liv.

Annons

De vackraste tjejerna i världen!

Stormi är bara så söt, mitt hjärta smälter.

Så mycket kärlek i samma bild.

Man ser verkligen på Kylie hur lycklig hon är nu när hon är mamma”, är bara några av alla kommentarer från fansen.

I vanliga fall syns Kylie i färgglada peruker och med smink från sitt eget märke. I den nya videon visar hon upp en mer naturlig sida, vilket hon hyllas för av följarna.

Hon är så fin utan smink!

Tänk om man såg ut så där när man klev upp på morgonen.

Hon borde alltid gå utan smink!

Två av Kylies systrar blev även de mammor i år. I januari fick Kim Kardashian, 37, dottern Chicago via surrogatmamma, och för knappt två veckor sedan födde Khloé Kardashian, 33, lilla True. Khloé har ännu inte delat med sig av någon bild på dottern.

Se de nya bilderna på Stormi här:

Foto: Instagram

Annons