Artikeln innehåller reklamlänkar

Kylie Jenners skönhetsförändring på 5 månader gamla dottern

Kylie Jenner har piercat öronen på Stormi

Kylie Jenner behandlar sin dotter Stormi som en liten prinsessa, och nu senast har hon smyckat hennes öron med örhängen – och fansen är delade.

Kylie Jenners, 20, dotter Stormi har bara hunnit bli fem månader gammal, men trots det är hon redan en liten fashionista. Hon har en skosamling som många av oss knappt skulle våga drömma om.

Kylie Jenner visade tidigare upp sin dotters skosamling på sin Snapchat och den som är kunnig inom mode kunde uppskatta att den redan är värd omkring 200 000 kronor. Fansen var även kvicka med att uppmärksamma ett par skor i märket Giuseppe Zanottis, som enligt The Sun kostar runt 9 000 kronor.

Annons: Här är årets mest omtalade hårborste – så ger den dig platt hår på bara någon minut! (länk till Aller media shop)

Men skor är inte det enda som Kylie Jenner förser sin dotter med. I en ny Snapchat-video på Stormi där hon ligger och gosar med sin mamma kunde följarna skymta ett örhänge på hennes öronsnibb. Och det är de inte sena med att påpeka.

Piercade baby-öron….”, skriver en följt av flera ledsna emojis.

Varför? Har du piercat Stormis öron?!”, skriver en annan.

Men alla tycker inte att det är fy skam att Kylie piercat sin dotters öron – tvärt om. Majoriteten tycker att Stormi klär bra i sina örhängen.

Så vacker Stormi! Jag älskar hennes örhängen!”, skriver en.

Det är många som tar hål i öronen på sin barn innan de blivit sex månader. Sluta kritisera allt som folk gör”, skriver en annan.

Wow! Stormi har piercat öronen!!!”, skriver ännu en.

LÄS OCKSÅ: Så får du Kylie Jenners läppar

LÄS OCKSÅ: Fansen rasar över Kylie Jenners skosamling – till 5 månader gamla dottern

FOTO: Ibl

SENASTE NYTT!