Fansen rasar över Kylie Jenners skosamling – till 5 månader gamla dottern

08 jul, 2018 
AvAgnethe Alm
Kylie Jenners dotter Stormi har väldigt många skor. Nu visar Familjen Kardashian-stjärnan upp de exklusiva skorna.
Hon är bara några månader gammal men har redan en garderob större än de flesta vuxna. Nu avslöjas priset på Kylie Jenners dotter Stormis galet stora skosamling.
Annons

Kylie Jenners, 20, dotter Stormi är bara fem månader gammal, men har redan hunnit bli en liten fashionista. Trots att hon inte ens har lärt sig gå har hon en skogarderob större än vad de flesta ens hade kunnat drömma om.

Nyligen gav Kylie Jenner en liten glimt av dotterns garderob på Snapchat och många häpnade över alla urgulliga små skor som stod uppradade där inne, skriver sajten Hollywood life.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Flera modekännare kunde, genom att bara titta på raderna av skor, se att Stormis skosamling redan nu är värd över 200 000 kronor. Fansen var även kvicka med att uppmärksamma ett par skor i märket Guiseppe Zanottis, som enligt The Sun kostar runt 9 000 kronor.

I samlingen finns också ett par vintageskor från Nike som Stormi äntligen snart har vuxit i och kan använda, enligt Kylie.

– Jag håller på och testar att se om hon gillar skor. Så himla gulligt, sa hon i Snapchatvideon.

På Twitter har flera fans reagerat på Stormis imponerande skosamling.

Annons

”Lilla Stormi har mer skor än min årliga budget. Till och med mer än alla mina besparingar”, skriver en.

”Stormi har redan fler skor än jag någonsin kommer ha i hela mitt liv och hon är bara typ fyra månader gammal”, tillägger en annan.

”Varför har Stormi Jenner 367237 fler skor än vad jag har och hon kan inte ens gå. Det där barnet är välsignat”, skriver en tredje.

Alla var dock inte lika imponerade av Stormis garderob och kommenterade syrligt:

”Är det meningen att folk ska tycka att hon är fantastisk för att hon slösar? Det där barnet kommet växa ut dem innan hon ens kan använda alla. Folk är hemlösa och hungriga, men Stormi har åtminstone ett berg av skor”, skriver en.

”Allt för att få uppmärksamhet. Skor värda 200 000 för en fem månader gammal bebis som kommer växa ur dem långt innan de använts ordentligt”, skriver en annan.

Ta en titt på Stormis exklusiva skosamling:

FOTO: IBL

Annons