Artikeln innehåller reklamlänkar

5 månader efter Stormis födsel – därför bor inte Kylie Jenner och Travis ihop

Kylie Jenner och pojkvännen Travis Scott bor inte ihop, istället bor hon med bästa vännen Jordyn Woods.

I februari blev Kylie Jenner och Travis Scott föräldrar till dottern Stormi, men nu avslöjas det att den nyblivna familjen inte bor ihop!

Kylie Jenner, 20, och Travis Scott, 27, har gått fort fram på vissa fronter. De har bara varit tillsammans i ett år, men har redan dottern Stormi ihop, som föddes i februari. Däremot är de inte sambor! Det avslöjar nu Star Magazine. Istället bor Kylie Jenner ihop med sin bästa vän Jordyn Woods, 20.

“Det här betyder inte att Kylie och Travis har gjort slut. De tar båda hand om deras barn och har ett romantiskt förhållande.” skriver Star Magazine.

Annons: Här är årets mest omtalade hårborste – så ger den dig platt hår på bara någon minut! (länk till Aller media shop)

I dagarna lade Kylie Jenner upp en smink-tuorial på sin Youtube-kanal, med instruktioner om hur hon lägger sin makeup. Sminkvideon innehöll inte mindre än 37 steg till den perfekta mejken enligt Familjen Kardashian-stjärnan. Men där avslöjar också Kylie Jenner att hon brukar testa sina looker på sin bästa vän och sambo, Jordyn Woods.

Vem är då Jordyn Woods?

Jo, Jordyn är fotomodell, en så kallad “plus-size”-modell med 5,6 miljoner följare på Instagram. Där är hon en talesperson för kroppspositivism, fast hon säger själv att hon “av misstag blev en talesperson för kroppspositivism”.

Jordyn Woods och Kylie Jenner har varit vänner sedan de var 13 år då den förstnämnda flyttade till Calabasas, Kalifornien, där Kylie bodde då.

2018 blev Kylie är hon rankad på listan av de rikaste kvinnorna i USA som själva tjänat ihop sina förmögenheter i affärstidningen Forbes.

 Kylie Jenner födde dottern Stormi den 1 februari 2018.

Pappa till barnet är rapparen Travis Scott.

Kylie har synts i familjens realityserie "Familjen Kardashian" sedan 2007.

Med sina lika kända systrar, Khloé, Kourtney, Kim och sin mamma Kris.

Kylies pappa heter idag Caitlyn Jenner efter en könskorrigering. Tidigare hette han Bruce Jenner.

Kylie Jenner med bästa vännen Jordyn Woods.

LÄS OCKSÅ: Mammor kritiserar Kylie Jenner efter nya semesterbilden

LÄS OCKSÅ: Så får du Kylie Jenners läppar

FOTO: IBL

SENASTE NYTT!