Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Mammor kritiserar Kylie Jenner efter nya semesterbilden

23 jun, 2018 
Kylie Jenner kritiseras som mamma
Kylie Jenner kritiseras nu ännu en gång för att vara en dålig mamma efter den nya semesterbilden.
Annons

Det riktas både hat och kärlek till realitystjärnan Kylie Jenner, 20, efter att hon födde dottern Stormi Webster i mars tidigare i år. Sedan hon blev mamma är det många andra mammor som hittat till Kylies kanaler och har saker att tycka till om, som nu. Hon, Stormi och pojkvännen Travis Scott, 26, var nyss på semester i Frankrike, men inte ens när Kylie försöker koppla bort verkligheten slipper hon kritiken.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

På Instagram delade hon med sig av bilder på sig själv där hon enligt fansen ”poserade sexigt”, och det var något som inte uppskattades av mammorna i kommentarsfältet. De anser att hon slösat sin tid på att ta bilder på sig själv istället för att tillbringa den med sin dotter.

Ja, men det är klart att hon fokuserar på att visa upp sig igen istället för att lägga tid på att vara med Stormi”, skriver en bland kommentarerna.

Testa istället att vara en mamma”, skriver en annan pikande.

Annons

Nyligen raderade Kylie Jenner alla bilder hon tidigare lagt ut på Stormi, och då misstänkte fansen att det handlade om att hon ville skydda sin dotter. Men nu misstänker hennes fans istället att det hela handlar om att Kylie vill få allt rampljus på sig själv, och inte på Stormi.

Du tog bort bilder på ditt barn för att hon stal din uppmärksamhet”, skriver en nu.

Kylie Jenner själv verkar inte ödsla någon tid på kritiken hon får. Resan till Frankrike har även handlat om att Kylie och Travis ska få egentid, därför har de med sig två stycken nannys, en assistent och flera vänner på resan, skriver den amerikanska sajten E! News.

FOTO: Ibl

Annons