Artikeln innehåller reklamlänkar

Kylie Jenner anlitar privatdetektiv för att spionera på pojkvännen Travis Scott

Kylie Jenner anlitar privatdetektiver för att spionera på pojkvännen Travis Scott när han är på turné.

Svartsjuka Kylie Jenner är rädd att pojkvännen Travis Scott kommer vara otrogen under sin turné, och nu bevakas han av detektiver dygnet runt!

Det har gått ett drygt halvår sedan Kylie Jenner, 20, och Travis Scott, 26, blev föräldrar när de välkomnade dottern Stormi. Travis har nu påbörjat sin Europaturné och lämnat Kylie och lilla Stormi ensamma i sitt hem utanför Los Angeles. Men Kylie tar inga risker, utan har nu anlitat en privatdetektiv som ska spionera på pojkvännen dygnet runt!

– Hon ser till att han har ögonen på sig, hon är inte hundra procent säker på att han inte skulle vara otrogen om möjligheten gavs. Hon får panik av tanken på att han kommer vara så långt borta, där hon inte kan kontrollera honom, säger en insider till sajten Radar Online.

Annons:
Här är ett av sommarens mest romantiska kärleksarmband (länk till Aller media shop)

Och kanske har Kylie Jenner anledning att oroa sig. I mars var skandalen ett faktum när det uppdagades att Kylies då höggravida syster Khloé Kardashian, 33, hade blivit bedragen av pojkvännen Tristan Thompson, 26. Och Kylies svartsjuka är långt ifrån ny. Källor hävdar att hon har varit misstänksam mot Travis Scott sedan Tristans otrohetsskandal blev känd.

– Inte ens när Travis är hemma kan Kylie motstå att kolla snoka i hans telefon för att se vem han har ringt och sms:at, säger Radar Onlines källa.

En privatdetektiv är långt ifrån gratis, men nyligen avslöjades det att Kylie Jenner tjänar runt nio miljoner kronor – per publicerat Instagram-inlägg! Så nog har realitystjärnan råd att skugga sin partner.

– Det kostar henne tusentals dollar för hon kräver att han ska skuggas 24 timmar om dygnet.

2018 blev Kylie är hon rankad på listan av de rikaste kvinnorna i USA som själva tjänat ihop sina förmögenheter i affärstidningen Forbes.

 Kylie Jenner födde dottern Stormi den 1 februari 2018.

Pappa till barnet är rapparen Travis Scott.

Kylie har synts i familjens realityserie "Familjen Kardashian" sedan 2007.

Med sina lika kända systrar, Khloé, Kourtney, Kim och sin mamma Kris.

Kylies pappa heter idag Caitlyn Jenner efter en könskorrigering. Tidigare hette han Bruce Jenner.

Kylie Jenner med bästa vännen Jordyn Woods.

HETAST PÅ HÄNT TV: Nellie Berntsson: ”Killar har utnyttjat min fame”

LÄS OCKSÅ: Travis Scotts orimliga krav på Kylie Jenner – efter dotterns födsel

LÄS OCKSÅ: Allt du behöver för att maxa poolhänget som kändisarna

Foto: Ibl, Stella pictures

SENASTE NYTT!