Artikeln innehåller reklamlänkar

Travis Scotts orimliga krav på Kylie Jenner – efter dotterns födsel

Travis Scott vill att hans flickvän Kylie Jenner ska bli hemma-mamma för dottern Stormi.

Den 1 februari blev Kylie Jenner och Travis Scott föräldrar för första gången, med föräldraskapet har inte varit enkelt. Nu ställer Travis krav på sin flickvän.

Det är då inte alltid lätt att vara en Kardashian. Trots lyx och flärd har Familjen Kardashian-stjärnan, och nyblivna mamman, Kylie Jenner, 20, det inte enkelt. Vid sidan av sitt mammaskap driver hon skönhetsföretaget Kylie cosmetics samtidigt som hon filmar serien Familjen Kardashian.

Annons:
Här är sommarens mest omtalade – och viktigaste – armband (länk till Aller media shop)

Kylie har tidigare pratat ut om att hon efter dottern Stormis födsel den 1 februari blev deprimerad. Hon fick så kallad ”baby blues”, en tillfällig nedstämdhet som brukar gå över av sig själv inom ett par veckor.

– Självklart var det tufft i början, utan sömn, nätterna, baby blues och alla upp- och nedgångar, har hon sagt i tidningen Evening Star Magazine, där hon också berättade om det dåliga samvetet hon brottas med när hon är tvungen att lämna Stormi för en intervju eller för jobb:

– Det var så jobbigt att åka hit imorse, jag bara: ”Jag kommer tillbaka snart. Jag är så ledsen, jag måste åka!” och hon fattar inte ens vad som händer, sa hon och fortsatte:

– Jag tänker på henne hela tiden, var jag än är. Jag skulle hellre vara med henne eller att jag kunde ta med henne överallt. Jag längtar tills den dagen då hon kan vara med överallt, för när hon är tillräckligt gammal kommer jag att ta med henne överallt.

Men nu kommer nästa bakslag för realitystjärnan!

Pojkvännen Travis Scott, 27, vill inte att Kylie Jenner ska fokusera så mycket på sitt jobb. Helst vill han att hon ska vara en hemma-mamma.

– Han är orolig att Kylie ska gå tillbaka till sitt festande och inte sätta Stormi först. Kylie har redan berättat för Travis att hennes schema håller på att bli riktigt fullt och att hon ska kasta sig tillbaka i sitt arbete och marknadsföringen av sig själv. Travis vill att hon ska skära ner på sitt arbete och sociala liv och vara en hemma-mamma, säger en källa nära stjärnorna till In Touch och fortsätter:

– Han vill inte att Kylie ska vara beroende av nannies eller Kris (Jenner, reds anm) och skulle önska att Kylie tog största delen av sin tid ledigt för att ta hand om deras dotter. Han tycker att det är så viktigt och att det borde vara Kylies huvudfokus. Travis är nervös och vill inte att Kylie ska sätta pengar och karriär före barnet.

Hmm…

Kylie Jenner är god för 438 miljoner kronor och Travis Scott “bara” 70 miljoner. Kanske är det han som ska vara hemma-pappa istället..?

På snapchat delar hon med sig av lilla Stormi.

Rapparen Travis Scott är pappa till Stormi.

Stormi Webster föddes den 1 februari i år.

Hetast på Hänt TV: VIKTOR FRISK avslöjar sanningen om relationen till sin DANSPARTNER LINN

LÄS OCKSÅ: Kylie Jenners livvakt Tim bryter tystnaden efter faderskapsryktet: ”Väldigt privat”

LÄS OCKSÅ: Kylie Jenner om mammaskapets baksida – blev deprimerad efter Stormis födsel

FOTO: IBL, Stella

SENASTE NYTT!