Artikeln innehåller reklamlänkar

Kylie Jenners livvakt Tim bryter tystnaden efter faderskapsryktet: ”Väldigt privat”

Kylie Jenner med dottern Stormi och livvakten som misstänks vara pappan till barnet

Kylie Jenners livvakt Tim Chung har pekats ut som den riktiga pappan till Kylies dotter Stormi. Nu ger han svar på tal och ber om att få hållas utanför ryktena kring Kylies familj.

I februari i år föddes Stormi Webster, dotter till realitystjärnan Kylie Jenner, 20, och rapparen Travis Scott, 26. Men bara några månader efter födseln startades ryktet om att Travis inte var pappan till barnet och sedan dess har det tvistats om vem som egentligen är pappa till lilla Stormi.

En teori var att Kylies före detta pojkvän Tyga, 28, var pappan. Men sedan riktades strålkastarna mot Kylies livvakt, Tim Chung. På hans Instagramsida rasade kommentarerna in om hur lika han och Stormi var.

”Åh herregud vad han är lik Stormi!”, skrev en.

”Efter att ha kollat igenom dina bilder skulle jag säga att det inte är någon tvekan om att du är Stormis pappa. Hon har inga likheter med Travis, förlåt.”, skrev en annan.

Annons:
Här är vårens mest omtalade – och viktigaste – armband (länk till Aller media shop)

Kylie och Travis skrattade dock bara åt ryktena och har inte tagit illa vid sig. 

– Kylie tycker att det är hysteriskt roligt att fansen tror att pappan är livvakten och inte Travis. Travis fick till och med ett skrattanfall när han såg memes om det, berättade en källa till Hollywood life.

Livvakten Tim Chung valde till en början inte kommentera ryktena, men nu talar han ut. I ett inlägg på sin Instagram skriver han att han vill hållas utanför ryktena kring Kylies familj.

”Jag är en väldigt privat person och skulle normalt sett aldrig svara på skvaller och berättelser som är så löjliga att de är skrattretande. Av djup respekt för Kylie, Travis, deras dotter och deras familjer, skulle jag vilja göra klart för alla att min relation med Kylie och hennes familj har varit begränsade och enbart på professionell”, skriver han och fortsätter:

”Det finns ingen historia att hitta här och jag ber media att sluta inkludera mig i några berättelser. Det är oerhört respektlöst mot deras familj”.

Liknande bilder och memes sprids nu överallt på sociala medier. Fansen är helt övertygade om att Kylie Jenners livvakt Tim Chung är pappa till Stormi.

Stormi Webster föddes i februari tidigare i år.

Tim Chung uppges vara pappa till Kylie Jenners barn Stormi Webster. Likheterna är slående menar många.

Travis Scott ska dock ta det hela med ro, trots att fansen tycker att han inte har minsta likhet med Stormi.

Kylie Jenner och Stormi Webster.

HETAST PÅ HÄNT TV: BIANCA INGROSSO och JOHAN GUNTERBERGS stora BRÅK (JONNA & JOHANNA REDER UT)

LÄS OCKSÅ: Kylie Jenners fans i chock efter nya bilderna – livvakten pekas ut som Stormis pappa

LÄS OCKSÅ: Kylie Jenner om mammaskapets baksida – blev deprimerad efter Stormis födsel

Foto: Ibl

SENASTE NYTT!