TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Uppgifter: Khloé Kardashian och Tristan Thompson nära uppbrott

13 feb, 2019 
AvLotta Gray
Khloe Kardashian och Tristan Thompson nära slutet
Khloé Kardashian och särbon Tristan Thompsons relation verkar vara på upphällningen. De ses allt mer sällan tillsammans och nu väntar alla på de ska berätta.
Annons

Khloé Kardashian, 34, blev bedragen offentlig av kärleken Tristan Thompson, 28, bara en månad innan deras gemensamma dotter True föddes för 10 månader sedan. I en av filmerna som nöjessajten TMZ publicerat kramar och kysser Tristan en okänd kvinna, samtidigt som ytterligare en kvinna drar ner hans huvud mot sina bröst. Samma kvinna smeker också ena handen över hans kön.

I en annan video syns Tristan gå in på ett hotell med en kvinna, som också kommer ut ensam, några timmar senare. Khloé har efter dottern Trues födsel förlåtit pojkvännen och bestämt sig för att de ska vara en familj trots allt. Förhållandet har varit svajigt tidigare då basketstjärnan bor i Cleveland och Khloé i Los Angeles. Men oavsett otrohet och distans har detta verkat som ett stabilt Hollywoodpar.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Fram tills nu.

Ser sig som en ensamstående mamma

Rykten säger att förhållandet verkar vara över då realitystjärnan ses allt mer utan Tristan och beter sig mer som en ensamstående mamma, enligt People.

Annons

Hon tillbringar mindre och mindre tid i Cleveland och hennes största fokus är True. Hon är däremot fast övertygad om att han ska träffa dottern så mycket som möjligt då hon är säker på att hon behöver både sin mamma och pappa”, berättar en källa för tidningen och fortsätter:

Khloé är lycklig i Los Angeles och tycker det är skönt att True har blivit så stor att hon numera kan ta med henne på olika barnrelaterade saker”.

Enligt uppgifter ska Tristan ha varit med när dottern True kom till världen. Kort därefter ska Khloé ha bestämt sig för att vara den större personen och förlåt. Nu väntar alla bara spänt på om paret ska bekräfta uppbrottet som verkar vara ett faktum.

FOTO: TT

Annons