Artikeln innehåller reklamlänkar

Khloé Kardashians hämnd mot Tristan – efter otroheten

Khloé Kardashian har varit otrogen mot Tristan Thompson med, som en hämnd på hans otrohet.

Tristan Thompson var i våras otrogen mot sin flickvän Khloé Kardashian, med hämnden är ljuv. Khloé har varit otrogen hon med!

I april briserade bomben, höggravida Khloé Kardashians pojkvän, basketspelaren Tristan Thompson, 27, hade varit otrogen, och inte bara en gång utan flera! Han hade fångats på bilder och filmer med flera olika kvinnor medan Khloé Kardashian vankade runt hemma med magen i vädret.

Annons: Köp utvalda rosa favoriter i vår shop – stöd Bröstcancerförbundet! (länk till Aller media shop)

Men nu kommer nya uppgifter om att reality-stjärnan hämnats sin pojkvän och varit otrogen mot honom med! Enligt amerikanska medier har hon rumlat runt i sängen med expojkvännen, rapparen French Montana, 33. De var tillsammans 2013 till 2014 och han syntes då ofta i serien Familjen Kardashian.

– Hon var otroligt sårad och hämnades genom att vara otrogen med French några månader efter Tristans svek. Hennes systrar visste om det och stöttade henne i det, de menade att om han inte kan behålla byxorna på och inte fria till henne, har hon all rätt att göra vad hon vill, berättar nu en källa till Intouch Weekly.

Hennes eget snedsteg lär vara en av orsakerna till att hon så snabbt förlät Tristan efter hans otrohet.

– Hon var ensam och ledsen och vände sig till French för tröst och att det sedan gjorde att hon kunde förlåta Tristan var bara bra, enligt källan.

Och det är framför allt Kim Kardashian, 37, som tagit sin systers parti. Kim vägrar nämligen att ens uttala Tristans namn!

– Kim hatar Tristan och hon vill inte prata om honom alls, säger en källa till sajten Radar Online och fortsätter:

– Kim vägrar att ens säga hans namn!

Även om Khloé Kardashian valt att förlåta Tristan vill Kim att hon ska veta att hon inte gör det.

– Kim vill att Khloé ska förstå att hon inte vill ha något att göra med Tristan för att hon vet att han är dålig för henne.

Fortsättning lär ju följa i den här härvan…

Missa inte de största snackisarna i nöjesvärlden just nu:

LÄS OCKSÅ: Därför vägrar Tristan att fria till Khloé Kardashian

LÄS OCKSÅ: Khloé visar mammakroppen – 4 månader efter Trues födsel

FOTO: IBL

FRÅN FÖRSTASIDAN