Artikeln innehåller reklamlänkar

Därför vägrar Tristan att fria till Khloé Kardashian

DDärför vill inte Tristan fria till Khloe

Khloé Kardashian vill så gärna ha en ring av Tristan Thompson att sätta på vänster ringfinger. Men han å andra sidan har inga planer på det.

Khloé Kardashian, 34, och Tristan Thompson, 27, har varit tillsammans i drygt två år och har sedan fem månader tillbaka dottern True ihop. Nu väntar Khloé Kardashian bara på en ring. Men hon kan få vänta länge, för Tristan har tydligen ingen plan på att ge henne någon.

Annons: Här är årets mest omtalade hårborste – så ger den dig platt hår på bara någon minut! (länk till Aller media shop)

Enligt ett källa till den amerikanska sajten Hollywood life ska anledningen vara hans basketkarriär i NBA i Cleveland där han lägger all fokus han har och han, tillskillnad från Khloé, är nöjd med hur parets relation ser ut idag. Att planera ett bröllop tar tid och det är inget han har lust att engagera sig i just nu.

– Han älskar sin familj men han är lycklig som det är just nu. Tidigare kunde han tänka sig ett stort bröllop men han har fått kalla fötter och det är ingen prio längre, säger källan till sajten och fortsätter:

– Idag handlar det för honom om att återgå till sitt jobb och ett bröllop får hända när det är dag.

Men att Khloé Kardashian så gärna vill ha en ring av Tristan förbryllar många. Bara dagar innan hon födde deras dotter True var han otrogen mot henne, vilket det spreds videos på världen över. Och i dagarna har även nya uppgifter spridits om att Tristan ska ha gjort samma sak igen.

Trots det har Khloé inga planer på att lämna honom.

– Khloé tror på allt Tristan säger. De kommer fortsätta vara ihop. Alla är helt förbluffade, men hennes familj har lärt sig att de ska hålla sina åsikter för sig själva. Folk underskattar vad Khloé är beredd att göra för kärleken, berättar en källa.

LÄS OCKSÅ: Efter bilderna på True: Khloé och Tristan i storbråk

LÄS OCKSÅ: Khloé visar mammakroppen – 4 månader efter Trues födsel

FOTO: Ibl

FRÅN FÖRSTASIDAN