Artikeln innehåller reklamlänkar

Fansen rasar mot Tristans ord till Khloé Kardashian

Fansen rasar efter Tristans ord till Khloé Kardashian.

Tristan Thompson står inte högt i kurs hos flickvännen Khloé Kardashians fans. Nu får han kritik efter att ha kommenterat hennes bild på Instagram.

I april briserade bomben. Höggravida Khloé Kardashians pojkvän, basketspelaren Tristan Thompson, 27, hade varit otrogen, och inte bara en gång utan flera! Han hade fångats på bilder och filmer med flera olika kvinnor medan Khloé vankade runt hemma med magen i vädret.

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här! (länk till Aller media shop)

Och han verkar ha en tendens att inte vara alltför gullig mot sin flickvän. Nyligen fick han kritik efter att ha kommenterat en bild på Khloé som hon postade på sig själv med texten: ”Var en anledning till att någon ler idag”. Det började med att systern Kourtney Kardashian skrev ”Du är min anledning”, varpå Tristan då svarade Khloé med kommentaren: ”Kan hon inte vara både din och min anledning?”, enligt Hollywoodlife.

Nu rasar fansen och svarar Tristan med inte alltför snälla ord.

Du har ingen rätt längre att säga ett ord om henne”, skriver en.

Hahahaha, du är ett stort skämt”, skriver en annan.

”Jag kräktes nu. Vi vet alla att du inte är speciellt lojal”, skriver ännu en.

Vill inte gifta sig

Alla väntar nu på att Tristan ska fria, men det verkar låta vänta på sig och enligt ett källa till den amerikanska sajten Hollywood life ska anledningen vara hans basketkarriär i NBA i Cleveland där han lägger all fokus han har. Till skillnad från Khloé är han nöjd med hur parets relation ser ut idag. Att planera ett bröllop tar tid och det är inget han har lust att engagera sig i just nu.

– Han älskar sin familj men han är lycklig som det är just nu. Tidigare kunde han tänka sig ett stort bröllop men han har fått kalla fötter och det är ingen prio längre, säger källan till sajten och fortsätter:

– Khloé tror på allt Tristan säger. De kommer fortsätta vara ihop. Alla är helt förbluffade, men hennes familj har lärt sig att de ska hålla sina åsikter för sig själva. Folk underskattar vad Khloé är beredd att göra för kärleken, berättar en källa.

LÄS MER: Efter bilderna på True: Khloé och Tristan i storbråk

LÄS MER: Khloé visar mammakroppen – 4 månader efter Trues födsel

FOTO: IBL

FRÅN FÖRSTASIDAN