Artikeln innehåller reklamlänkar

Uppgifter: Tristan Thompson otrogen mot Khloé – igen

Nu undrar Khloé Kardashians följare om hon gjort slut med Tristan Thompson eftersom hon delar sorgliga kärlekslåtar på sin Instagram.

Det ryktas om att Tristan Thompson har varit otrogen igen. För dotterns skull väljer Khloé Kardashian att titta bort och låtsas som ingenting.

Bara dagar innan Khloé Kardashian, 34, födde dottern True Thompson, 5 månader, i april kom nyheten om att Trues pappa, Khloés pojkvän Tristan Thompson, 27, varit notoriskt otrogen. Flera bevis fanns mot basketstjärnan i form av bilder och videor med flera olika tjejer.

Annons: Här är årets mest omtalade hårborste – så ger den dig platt hår på bara någon minut! (länk till Aller media shop)

Khloé lade locket på och låtsades som ingenting på sociala medier. I slutet av maj uttalade sig dock Kardashian-stjärnan till sist om otroheten, dock på ett minst sagt oväntat sätt. Hon tog nämligen Tristan i försvar.

”Folk lägger för mycket tid på att hitta andra personer att skylla på, för mycket energi på att vara något de inte är. Nu för tiden är folk för mycket fokuserade på andras liv istället på sina egna”, skrev Khloé  på Twitter.

Hon fortsatte i en ny tweet:

”De älskar att ge en råd men lever inte upp till råden de ger själva. De flesta som ger råd är inte villiga att ge någonting av sig själva. Fokusera på er egen värld. Jag är säker på att det finns sprickor där som behöver er uppmärksamhet. Vi alla har dem”

Efter det har Tristan och Khloé gått i parterapi. Trots att det gått rykten om att Tristan egentligen vill göra slut med henne har paret visat upp en söt fasad utåt. Under sommaren har de setts ute en hel del i Los Angeles när de myst och skrattat med varandra. Dessutom har basketstjärnan gett Khloé en gigantisk diamantring som plåster på såren.

Men gamla vanor och mönster är inte alltid lätta att bryta. För bara fem månader efter de första otrohetsskandalerna avslöjas det nu Tristan har varit otrogen igen. Den 20 september sågs han omslingrad en annan kvinna på nattklubben Warwick i Los Angeles.

– Tristan och en tjej pratade och flörtade under hela kvällen. De var väldigt kärleksfulla och tog på varandra. Han hade sin hand på hennes rumpa, säger ett ögonvittne som var på klubben till Us Weekly, via Celebitchy.

Senare samma kväll sågs Tristan lämna klubben med två brunetter i släptåg. Tristan lämnade klubben först och tjejerna följde efter honom i separata bilar för en het natt på tre. Trots att han blev ertappad med fingrarna i kakburken även den här gången verkar dock Khloé vara beredd att acceptera hans snedsteg ännu en gång. Källan fortsätter:

– Khloé tror på allt Tristan säger. De kommer fortsätta vara ihop. Alla är helt förbluffade, men hennes familj har lärt sig att de ska hålla sina åsikter för sig själva. Folk underskattar vad Khloé är beredd att göra för kärleken.

Och framför allt är det för att hålla samman familjen hon har överseende med att Tristan beter sig som ett svin. Viktigast av allt för Khloé är att True ska få växa upp i en kärleksfull familj med både sin mamma och sin pappa.

Missa inte de största snackisarna i nöjesvärlden just nu:

LÄS OCKSÅ: Khloé Kardashian ryter ifrån till fansen – efter intima mammafrågan

LÄS OCKSÅ: Khloé Kardashians nya bebisbesked – bara 3 månader efter dotterns födsel

FOTO: Ibl

FRÅN FÖRSTASIDAN