Artikeln innehåller reklamlänkar

Efter bilderna på True: Khloé och Tristan i storbråk

Khloé Kardashian och Tristan Thompson i storbråk över dottern True.

Khloé Kardashian och Tristan Thompson har hamnat i ett uppslitande bråk gällande dottern True. Han har tröttnat på att hon ständigt har telefonen i handen och postar privata bilder på barnet.

Khloé Kardashian, 34, och pojkvännen Tristan Thompson, 28, blev föräldrar till dottern True i april. Det har stormat rejält kring paret och bara dagar före förlossningen briserade en enorm otrohetsskandal kring Tristan Thompson, där det framkom bilder och filmer som pekar på att han varit otrogen mot Khloé Kardashian flera gånger.

Annons: Här är årets mest omtalade hårborste – så ger den dig platt hår på bara någon minut! (länk till Aller media shop)

Men paret återförenades och den senaste tiden har gulliga bilder på dem sipprat ut. Men nu sätter Tristan Thompson ner foten. Han tycker att Khloé Kardashian lägger ut för mycket bilder på deras gemmensamma dotter och ständigt är uppkopplad, framför allt på Twitter.

– Tristan hatar Twitter och det gör honom galen att hon ständigt sitter med telefonen i handen och svarar på följarnas frågor, säger en källa till Radar Online.

Han vill få henne att sluta lägga upp så många poster, speciellt efter att de lagt True för natten, men hon lyssnar bara på honom om hon känner för det.

– Hon säger att det är en del av hennes jobb men i själva verket kollar hon mest om hon fått några svar, till och med medan de de äter middag. Hon kan helt enkelt inte lägga ifrån sig luren, fortsätter uppgiftslämnaren.

Många i hennes närhet hade hoppats på att den nyblivna mamman skulle dumpa Tristan Thompson och gå vidare, men Khloé Kardashian har valt att försöka igen. Däremot har hon gett sin pojkvän ett ultimatum enligt Radar Online. Han har till oktober på sig att visa hur mycket familjen betyder för honom, annars kommer Khloé Kardashian dumpa honom.

Khloé Kardashian med pojkvännen Tristan Thompson under Khloés graviditet.

Tristan Thompson spelar basket på proffsnivå för Cleveland Cavaliers.

Paret fick dottern True den 12 april 2018.

Khloé med storasystern Kim Kardashian.

Khloé med lillasystrarna Kylie och Kendall Jenner samt storasystern Kourtney Kardashian.

LÄS OCKSÅ: Khloé visar mammakroppen – 4 månader efter Trues födsel

LÄS OCKSÅ: Khloé Kardashians önskan – efter Kourtneys återförening med exet

FOTO: IBL

FRÅN FÖRSTASIDAN