TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Uppgifter: Därför har Robert Pattinson och fästmön gått skilda vägar

12 okt, 2017 
AvHanna Svärd
Hollywood-paret Robert Pattinson och FKA Twigs ska ha gått skilda vägar. Nu kommer nya uppgifter om vad som kan ha fått dem att bryta förlovningen.
Annons

Under gårdagen rapporterade The Sun om hur Twilight-stjärnan Robert Pattinson, 31, och hans flickvän FKA Twigs, 29, beslutat att bryta sin förlovning. Detta efter att det under senaste månaderna ryktats om att paret ska ha gjort slut, skriver sajten Hollywoodlife.

Paret som började dejta 2014 har under dessa tre år dessutom ryktats ha hunnit med att förlova sig, något som nu alltså ser ut att rinna ut i sanden.

– De var nästan oskiljaktiga under deras första två år tillsammans, säger en källa till The Sun som fortsätter:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Men de senaste månaderna har de börjat glida ifrån varandra och har tillbringat mindre och mindre tid tillsammans.

Enligt samma källa ska det vara Pattinson som varit drivande i att avbryta förlovningen, då han ska ha tröttnat på situationen.

– Rob är trött på det här, han har avbrutit förlovningen och berättat för sina vänner att de gjort slut. Men med deras historia, finns det såklart starka känslor kvar, säger personen som fortsätter:

Annons

– Det är en svår situation men de har haft det tufft under en period och båda har insett att de inte längre fungerar som ett par.

I början av augusti ryktades det om att Pattinson dejtar Katty Perry, 32, då han spottats med henne på en intim middag, i samband med att FKA Twigs var i London och jobbade på hennes album.

Kan det bli fler mysmiddagar för Perry/Pattinson framöver, tro..?

Foto: IBL

Annons