LÄS MER:MadonnaBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Uppgifter: Katty Perry på intim middag med Robert Pattinson

07 aug, 2017 
AvHanna Svärd
Katy Perry och Robert Pattinson sågs nyligen avnjuta en intim middag tillsammans, något som får fansen att undra vad som egentligen händer i Twilight-stjärnans kärleksliv just nu.
Annons

Efter att skådespelaren Robert Pattinson, 31, för två veckor sedan gick ut med att han och flickvännen FKA Twigs, 29, förlovat sig, skapar nyheten om att han ska ha setts äta en intim middag med sångerskan Katy Perry, 32, total förvirring bland fansen.

Det var på ett hotell i West Hollywood som de båda stjärnorna ska ha setts tillsammans, skriver Radar Online. Och trots att de höll låg profil, dröjde det uppenbarligen inte länge innan folk fångade deras uppmärksamhet.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Och det här är inte första gången det går romansrykten om Perry och Pattinson. Efter Katys uppbrott med Orlando Bloom, 40, började det spekuleras i att stjärnorna dejtade – trots att de aldrig fångats på bild i varandras sällskap. Och när det gäller Robert Pattinsons uppbrott från Kristen Stewart, ryktades det då om att Pattinson gått över till Perry, inte långt efter det.

Tidigare i somras ryktades det dessutom om att Katy Perry skulle ha gått och blivit kär i Kristen Stewart, något som då kommenterades av en av Katy Perrys vänner.

– Hon tycker att Kristen är den perfekta mixen av pojkflicka och bitchig tjej, berättade källan för tidningen NW.

Robert Pattinson och nuvarande flickvännen FKA Twigs har varit tillsammans i tre år, men syns sällan tillsammans offentligt.

Foto: IBL

Annons