LÄS MER:MadonnaBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Katy Perry kär i Kristen Stewart: ”Lättare att dejta en tjej”

04 jun, 2017 
AvAngelica Jaako Billenman
”I kissed a girl and I liked it” sjunger Katy Perry som nu planerar att kyssa ännu en, nämligen forna väninnan Kristen Stewart. Kristen måste bara dumpa sin svartsjuka modell-flickvän...
Annons

Vi vet redan att Katy Perry, 32, gillar tjejer och nu ryktas det om att artisten är tänd på skådisen Kristen Stewart, 27. Efter flera misslyckade romanser med killar som John Mayer, Russell Brand och Orlando Bloom säger ryktena att Katy Perry är ”nyfiken” på att utforska en annan sida av sig själv, den som gillar kvinnor.

– Hon har aldrig uteslutit ett förhållande med en kvinna. Hon tror att det är lättare att dejta en tjej, säger en av Katy Perrys vänner i tidningen NW.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Kristen Stewart och Katy Perry var goda vänner förr, men nu vill Katy att de ska bli mer än vänner.

Högst upp på hennes dejtinglista står forna väninnan Kristen Stewart, som är öppet bisexuell. Kristen och Katy var nära vänner för fem, sex år sedan, men när det tog slut mellan Kristen och ”Twilight”-motspelaren Robert Pattinson, 31, 2012, började elaka tungor säga att Katy Perry hoppat i säng med Rob bara veckor efter att han blev singel. Kristen tog inte det hela särskilt bra, trots att det var hon som sabbade relationen genom att vara otrogen i första taget med regissören Rupert Sanders, 46.

Annons

Katy Perry har däremot inte lyckats släppa tanken på Kristen Stewart.

– Hon tycker att Kristen är den perfekta mixen av pojkflicka och bitchig tjej, fortsätter källan.

Men Kristen Stewart är redan upptagen med Victoria’s secret-modellen Stella Maxwell, 26. Fast paret ska ha lite trubbel i paradiset. Stella är nämligen extremt svartsjuk och Kristen är less på hennes beteende. Känns ju som att Katy Perry har en chans ändå…

Kristen Stewart idag ihop med Victoria’s Secret-modellen Stella Maxwell, men kanske inte länge till eftersom Stella är extremt svartsjuk.

Foto: IBL

Annons