Twilightstjärnan om att dejta män igen: "Vill testa allt"

Skådespelerskan Kristen Stewart kilar just nu stadigt med Victoria's Secret-modellen Stella Maxwell, och har hunnit med att dejta en rad tjejer efter uppbrottet med Twilightkollegan Robert Pattinson. Men nu verkar stjärnan öppna upp för att i framtiden kunna dejta någon av det motsatta könet igen.

Twilight-stjärnan Kristen Stewart, 27, är sedan ett tag tillbaka tillsammans med Victoria’s Secret-modellen Stella Maxwell, 27. Efter att förhållandet med Twilightkollegan Robert Pattinson, 31, fick ett abrupt slut då hon 2012 var otrogen med regissören Rupert Sanders, 46, har hon hunnit med att dejta ett flertal tjejer.

Däribland före detta assistenten Alicia Cargile, 26, som det nyligen ryktades om att hon varit otrogen med. Men nu ska Kristen ha öppnat för att gå tillbaka till att dejta någon av det motsatta könet i framtiden, skriver E! News. På frågan om hon skulle kunna tänka sig att dejta män igen svarar hon med en mat-jämförelse:

– Ja, absolut. Definitivt.. en del människor är inte så. Vissa jag känner vet att de tycker om “grilled cheese” och då äter de det varje dag för resten av deras liv. Jag vill testa allt. Om jag äter “grilled cheese” en gång känner jag, “det var gott, men vad finns mer att utforska?”

Men samtidigt är hon noga med att tydliggöra att alla relationer hon gett sig in, från hennes håll varit genuina och äkta.

– Jag har varit hopplöst förälskad i alla jag dejtat. Trodde du jag fejkar? säger hon i en intervju med den brittiska tidningen Harper’s Bazaar.

Och tidigare i våras ska Stewart ha öppnat upp sig om hur det var att “komma ut” med sin sexualitet.

– För mig var det inte som att “nu kör jag på det här och det kommer att bli så viktigt”. Jag tänkte bara att det vore kul.. och sedan är jag så otroligt stolt över att så många tackat mig för att de känt likadant, men det är jag som ska tacka. Det är som en gemenskap, en cirkel som sluts, sa hon då till E! News.

Kristen Stewart berättar även om nackdelarna med att vara en offentlig person när det kommer till dejting och kärleksliv.

– När jag var ihop med Rob, var allmänheten fienden – och det är inget bra sätt att leva på.

I en intervju med brittiska Elle ska Kristen ha jämfört sitt eget privatliv när hon dejtat killar och tjejer, och menar att hon mått bättre sedan hon börjat dejta de av samma kön.

–Allt personligt kändes plötsligt så oviktigt, så jag gillade inte det, säger hon om tiden då hon dejtade killar, och fortsätter:

– Men sen ändrades det när jag började dejta en tjej. Jag tänkte att, om jag försöker dölja det här så ser det ut som att jag skäms, så jag var tvungen att överväga vad jag skulle dela med mig av. Det gjorde att jag öppnade upp mitt liv och nu är jag så mycket lyckligare.

Men av allt att döma verkar Twilight-stjärnan ändå vara öppen för att dejta både tjejer och killar. Vem vet, vi kanske får se henne återförenas med Robert Pattinson inom en snar framtid?

Läs också: Kristen Stewarts överraskning – dök oinbjuden upp på bröllop

Läs också: Nya otrohetsryktena: Kristen Stewart träffar exet igen

Foto: IBL

SENASTE NYTT!