TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Nya otrohetsryktena: Kristen Stewart träffar exet igen

30 jun, 2017 
AvHanna Svärd
Kristen Stewart har hunnit med en del förhållanden sedan hon avslöjades mysa med regissören Rupert Sanders och förhållandet med Twilight-kollegan Robert Pattinson tog slut. Men nu verkar det storma kring stjärnan igen, då hon nyligen fångades på bild med exet Alicia Cargile. – Det såg definitivt ut som att något pågick, säger en källa som uppges ha sett dem tillsammans, till veckotidningen National Enquirer.
Annons

Kristen Stewart, 27, och Robert Pattinson, 31, var länge ett av Hollywoods mest uppmärksammade par, tills dess att Kristen Stewart var otrogen med 20 år äldre gifte regissören Rupert Sanders, 46, och förhållandet fick ett abrupt slut 2012. Efter detta gick Stewart ut med att hon är lesbisk och sedan dess har hon hunnit med att dejta en del tjejer innan hon träffade sin nuvarande partner Stella Maxwell, 27. Men nu har hon alltså fångats på bild tillsammans med exet och hennes tidigare assistent Alicia Cargile, 26, skriver Aftonbladet.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Bilderna ska ha tagits i början av juni, bara veckor efter det att Stewart flyttat ihop med sin nuvarande flickvän.

– Det såg definitivt ut som att något pågick, säger en källa som uppges ha sett dem tillsammans, till veckotidningen National Enquirer.

Och det är inte första gången Kristen Stewart återvänder till exet. Efter skandalen med Rupert Sanders och uppbrottet med Alicia Cargile, dejtade hon först franska sångerskan och skådespelerskan SoKo, innan det sprack och hon gick tillbaka till Cargile för att förklara sin kärlek.

Annons

– Det är bara så att jag är riktigt kär i min flickvän, sa hon då.

Förhållandet höll under filmfestivalen i Cannes 2016 innan hon gick vidare till nästa flickvän – sångerskan St Vincent tills också det förhållandet sprack efter två månader, skriver Aftonbladet.

Även denna gång återvände hon till Cargile för att söka tröst, och enligt uppgiftslämnaren handlar det om mer än bara vanlig vänskap.

– Kristen känner sig så bekväm med Alicia, de har gått igenom så mycket tillsammans.

Foto: IBL

Annons