TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Kristen Stewarts överraskning – dök oinbjuden upp på bröllop

30 jul, 2017 
AvHanna Svärd
När Kirsten and Kayleigh Jennings skulle gifta sig fick de oväntat besök - plötsligt dök Twilight-stjärnan Kristen Stewart upp med sin modellande flickvän Stella Maxwell, och brudparet blev minst sagt förbluffade.
Annons

Det nygifta bröllopsparet Kirsten och Kayleigh Jennings hade planerat en bröllopsfest i Winnipeg i Kanada, under hela helgen. Något som dock inte var planerat var att de plötsligt skulle få besök av två superkändisar – paret Kristen Stewart, 27, och Stella Maxwell, 27, skriver extratv.com.

Kristen som tidigare varit i Winnipeg då hon spelade in filmen “JT Leroy”, kände ägaren på stället där evenemanget ägde rum då han nyligen hjälpt henne med ett event.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Ena bruden berättade efter händelsen för CBC News, om hur Kristen och Stella plötsligt dykt upp under festen.

– Ägaren kom fram till mig och sa: “Är det okej om Kristen Stewart och hennes flickvän Stella Maxwell kommer och tar några drinkar med er? Och jag bara: “Ja, självklart. Inga problem. Men vilka är det?

Några minuter senare stegade Kristen Stewart och Stella Maxwell in, och trots att de inte kände någon i sällskapet var de med och festade precis som alla andra. De önskade till och med låtar, berättar brudparet.

Annons

– Vi blev formellt introducerade till dem innan de kom in och festade med oss. Vi skakade hand med båda. Jag blev faktiskt inte så starstruck som jag trodde jag skulle bli, berättade ena bruden Kayleigh.

Karli Colpitts som hade uppdraget som DJ under festen lade upp en bild på brudparet tillsammans med Kristen Stewart på Instagram, där hon skrev:

“Spelade på det roligaste bröllopet för de här underbara kvinnorna igår kväll och två oväntade gäster dök upp och dansade med oss hela natten!”, innan hon längst ner tillade:

“Uppenbarligen älskar Kristen Stewart Beastie Boys.”

Foto: Instagram, IBL

 

Annons