TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin TörnblomIrma Lehtosalo

Kristen Stewart berättar om flickvännen: "Jag är så kär"

08 aug, 2016 
Lina Arvidsson
Kristen Stewart har velat fram och tillbaka om hon vill vara ihop med före detta assistenten Alicia Cargile. Nu verkar hon ha bestämt sig.
Annons

Det var inte länge sedan det ryktades om att Kristen Stewart, 26, ville adoptera ett barn tillsammans med franska sångerskan Soko, 30. Nu berättar Kristen Stewart om relationen med nygamla flickvännen Alicia Cargile.

Just nu är jag så kär i min flickvän. Vi har gjort slut några gånger för att sedan bli tillsammans igen. Den här gången känner jag bara: “Äntligen, jag kan känna något igen”, säger hon i en intervju med tidningen Elle.

Kristen Stewart går gärna på röda mattan med nygamla flickvännen Alicia Cargile.
Kristen Stewart går gärna på röda mattan med nygamla flickvännen Alicia Cargile.

Alicia Cargile är Kristen Stewarts före detta assistent. I början av förra året började det ryktas om att Alicia var Kristens nya flickvän efter att de setts kyssas på en strand på Hawaii. Kristen Stewart avfärdade då ryktet som osanning.

Det känns konstigt att kommentera något man är mitt i, men jag vill inte bidra till den redan enorma mängden av skitsnack som inte är sant. Det är som en såpopera. Jag försöker att inte låta det komma åt mig eftersom det är mitt privatliv, men folk vet inte ett skit om det, sa hon då i en intervju med tidningen Vanity Fair.

Annons
Kristen Stewart har tidigare dejtat Robert Pattison, ett förhållande som tog slut med buller och bång.
Kristen Stewart har tidigare dejtat Robert Pattison, ett förhållande som tog slut med buller och bång.

Kristen Stewart fick sitt stora genombrott i och med “Twilight“-filmerna. Då spelade hon mot Robert Pattison, 30, som hon även hade en relation med i fyra år. Det tog slut med buller och bång 2013 efter ett rykte om att Kristen Stewart varit otrogen med Rupert Sanders, 45 – mannen som regisserade “Snow White and the Huntsman” som Kristen Stewart medverkade i.

Det ryktades om Kristen Stewarts och Alicia Cargiles kärleksrelation redan 2015.
Det ryktades om Kristen Stewarts och Alicia Cargiles kärleksrelation redan 2015.

I Elle-intervjun berättar Kristen också om hur hon kände inför att dejta “en kille” jämfört med att dejta en tjej.

– När jag dejtade en kille dolde jag allt som jag gjorde eftersom allt personligt kändes som om det omedelbart bagatelliserades, jag gillade det inte, säger hon och fortsätter. Det förändrades när jag började dejta en tjej.

Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons