Tv-stjärnans attack mot Kylie Jenners bebis: ”Kommer se ut som ditt gamla jag”

Storbråk i Hollywood! Den amerikanska tv-programledaren Wendy Williams går till kraftig attack mot Kylie Jenners plastikoperationer och menar att hennes kommande barn kommer att se ut som Kylies ”gamla jag”.

Kylie Jenner, 20, och pojkvännen, hiphopartisten Travis Scott, 25, har ännu inte bekräftat officiellt att de väntar barn. Det är emellertid en dålig bevarad hemlighet att så är fallet, och diverse hintar om graviditeten sipprar då och då ut från Kylie själv. Det är heller ingen hemlighet att Kylie Jenner har utfört en del plastikoperationer för att förändra sitt yttre.

Det sistnämnda är något den amerikanska tv-personligheten Wendy Williams, 53, går till häftig attack mot i sin talkshow ”The Wendy Williams Show” som sänds i amerikansk tv. I programsegmentet ”Hot topics” slänger hon iväg ett par, får mans säga, tunga järnslevar mot Kylie Jenner – och en hennes kommande barn, något sajten Hollywood Life rapporterar om.

– Hon är bara 20… Hennes 20 är mer som 35, för hon är uppväxt med tv inför alla oss, plus att hon redan genomfört sin medeleålderskris makeover”, säger Wendy Williams och syftar på Kylies, omskrivna, kosmetiska förändringar.

– Jag ska berätta för dig, du kan göra vad du vill med dig själv men din bebis kommer fortfarande se ut som ditt gamla jag, just sayin’, avrundar hon nedsablingen av Jenner.

Men Williams var inte helt färdig där. Travis Scott får sig en dos kritik han också.

– Jag tror inte Travis vill vara ihop med henne mer, han gör sin rockstjärnegrej, det är han som har pengarna. Han förmodligen ba’: ”Du är gravid, vi löser det. Jag betalar underhåll för barnet från distans”, avslutar hon.

Wendy har tidigare uttalat sig raljerande över Kylies syster Kim Kardashian, 38, som enligt Hollywood Life uppges vara rejält irriterad över Wendys kommentarer om syrran. En källa nära familjen Kardashian/Jenner berättar för sajten:

”Kylie är redan i hennes mest sårbara stadie, och mobba henne likt detta är så elakt, det är oförlåtligt. Kim är inte glad på Wendy. Hon har redan bett en av hennes assistenter att ringa upp programmets producent”, uppger källan.

Bilder på Kylie Jenners handlade på livsmedelsbutiken CVS i Los Angeles bekräftar äntligen hennes graviditet!

Bilder på Kylie Jenners handlade på livsmedelsbutiken CVS i Los Angeles bekräftar äntligen hennes graviditet!

Kylies tillsammans med syrrorna Kim Kardashian, Khloe Kardashian och Kendall Jenner under hennes 20-årsfest. 

Kylie Jenner.

Kylie Jenner.

Kylie Jenner och Travis Scott dotter har slagit nya rekord. 

LÄS OCKSÅ: Fansens knep – för att få Kylie Jenner att avslöja graviditeten

LÄS OCKSÅ: Kylie Jenners misstag – kan ha avslöjat barnets blivande namn

Foto: IBL, Youtube

SENASTE NYTT!