Artikeln innehåller reklamlänkar

Tori Spelling och Deans äktenskapskris – vännen talar ut om paniken

Tori Spelling och Dean McDermotts äktenskapskris

Det är kaos i skådespelerskan Tori Spellings familj! Hon och maken Dean ska bli nyktra i ett sista desperat försök att rädda äktenskapet.

Skådespelerskan Tori Spelling, 44, och maken och kollegan Dean McDermott, 51, har varit gifta i 12 år och har fem barn gemensamt. Men äktenskapet har  varit allt annat än harmoniskt.

Makarna har bråkat och skrikit, spelat upp drama efter drama och i våras eskalerade det hela än mer. Då försökte både Tori och Dean använda de verktyg de fått, för att skapa en lugn miljö för barnen via parterapi, till att komma varandra närmre, men de misslyckades och började istället attackera varandra.

– Toris största problem är att Dean inte hjälper till med barnen så mycket som hon vill. Tidigare fanns han mer till hands men på sista tiden har han börjat välja egentid framför familjen, berättade en källa för ET.

Annons: Här är årets mest omtalade hårborste – så ger den dig platt hår på bara någon minut! (länk till Aller media shop)

Dean försökte enligt uppgift hålla sig lugn eftersom han var rädd att Tori skulle få panik. Detta då hon har ett behov att av ständigt kontrollera var han är eftersom han tidigare varit otrogen. Den 7 mars ringde han trots det polisen efter att de bråkat. Något Hänt rapporterade om då.

–  Han vill ju inte att hon ska bli arresterad, men han vill att hon ska förstå att han inte tänker acceptera hur hennes uppförande runt barnen är, förklarade en vän till familjen efter polisingripandet.

Ingenting har blivit bättre sedan dess och nu har makarna enligt National Enquirer bestämt sig för att båda helt sluta dricka alkohol och ta någon form av droger i förhoppning om att det ska kunna rädda äktenskapet och få deras fem barn att må lite bättre. Tori har länge varit beroende av starka lugnande mediciner, medan Dean både har druckit för mycket och partyknarkat då han festat till ordentligt.

– När Tori väl slutade knapra lugnande bestämde sig Dean för att bli nykter även han. De vet att både deras egna och barnens liv är i obalans. Nu måste de få saker att funka innan det är för sent, säger en källa till tidningen.

Sedan 2016, då American Express ställde dem inför rätta två gånger om för obetalda skulder på 770 000 kronor respektive 333 000 kronor,  har Tori och Dean dessutom haft enorma ekonomiska problem. Skatteverket kräver dessutom Tori på 6,2 miljoner kronor och Dean på 1,6 miljoner kronor.

Enligt vänner till familjen har Tori sedan i våras varit på gränsen till ett nervöst sammanbrott. Hon har mått både fysiskt och psykiskt illa, varit deprimerad, orolig och betett sig konstigt.

Tori Spelling och maken Dean McDermott har barnen Liam, Stella, Hattie, Finn och Beau ihop.

De har haft en del äktenskapsproblem genom åren vilket de också pratat öppet om i sin realityserie "Tori & Dean".

Tori slog igenom i succéserien "Beverly Hills 90210" där hon spelade Donna Martin.

LÄS OCKSÅ:

Efter förra veckans psykiska sammanbrott: Tori Spellings äktenskap i kris

Tori Spelling oigenkännlig – efter ny plastikmiss

FOTO: Ibl

SENASTE NYTT!