TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Efter förra veckans psykiska sammanbrott: Tori Spellings äktenskap i kris

14 mar, 2018 
AvLotta Gray
Efter år av bråk verkar det hela blivit värre. Det är kaos i skådespelerskan Tori Spellings familj!
Annons

Skådisen Tori Spelling, 44, och maken och kollegan Dean McDermott, 51, har varit gifta i 12 år och har fem barn gemensamt. Men relationen har genom åren varit allt annat än harmonisk.

Dock har det hela eskalerat den senaste tiden och paret, som går i terapi, försöker använda de verktyg de har fått, allt för att skapa en lugn miljö för barnen men de lyckas inte.

– En av hennes största problem är att Dean inte hjälper till med barnen så mycket som hon vill. Tidigare fanns han mer till hands men på sista tiden har han alltmer börjat välja egentid framför familjen, berättar en källa för ET.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Dean försöker att hålla sig lugn, rädd för att Tori ska få panik då hon har ett behov att av ständigt kontrollera var han är eftersom han tidigare varit otrogen.

Och för bara några dagar sedan, den 7 mars, ringde han polisen då de bråkat, vilket Hänt rapporterade om då.

–  Han vill ju inte att hon ska bli arresterad men han vill att hon ska förstå att han inte tänker acceptera hur hennes uppförande runt barnen är.

Annons

Foto: IBL

Annons