Nyblivna fembarnsmamman Tori Spelling riskerar fängelse – stäms på rekordsumma

Tori Spelling och hennes make har stora ekonomiska problem. Nu kan det till och med ha gått så långt att skulderna kan få förödande konsekvenser för stjärnan.

Tori Spelling, 44, hade sina glansdagar under början av 90-talet. Sedan dess har dock en hel del hänt. Förutom fem barn – varav det yngsta föddes i mars i år – så har hon och maken Dean McDermott, 51, gått igenom en bergochdalbana i sitt äktenskap med otrohet och enorma ekonomiska problem.

Annons:
Köpt julklapparna än?! Endast denna vecka: 20% på ALLA julklappar på presenter.se med koden “Tomte”

Just det sistnämnda är fortfarande ett stort problem för kändisparet. I december för ett år sedan stämdes paret av amerikanska City National Bank för att inte ha betalat ett lån på 400 000 dollar som de tog sex år tidigare.

Nu kallas makarna till rätten, datumet är satt till den 21 februari 2018. Och enligt Radar Online kan Spelling åka in i arresten om hon inte dyker upp.

LÄS OCKSÅ: Angelina Jolies nya kärlek avslöjad – efter ryktena om återförening

McDermott ska också ha haft problem med att betala sin ex-fru Mary Jo Eustace för kostnader som rör gemensamma sonen Jack, 19.

”Han är skyldig över 800 000 och jag tror inte att han har något intresse i att betala tillbaka det, ska hon ha skrivit.

Exfrun har heller inte varit helt nöjd med hur McDermott valt att lägga upp sin budget.

”Han skryter om min sons utbildning och struntar i att betala terapiräkningar medan han shoppar och har fester för hans andra fem barn”, skriver hon.

City National Bank anklagade det kontantsträckta paret “på grund av käranden en obetald principbalans på drygt 1,5 miljoner svenska kronor, plus ränta och sena avgifter på nästan 578 000 kronor för totalt 1,6 miljoner.

De krävde också att hon betalade drygt 145 000 kronor som hon drog ifrån september 2016.

LÄS OCKSÅ: Efter krisen – Tori Spellings make riskerar fängelse

Foto: IBL

Senaste nytt