TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Angelina Jolies nya kärlek avslöjad – efter ryktena om återförening

03 nov, 2017 
AvHanna Svärd
Sedan Angelina Jolie och Brad Pitt skickade in skilsmässopapprena för knappt ett år sedan, har det ryktats en hel del kring Brads nya dejter. Men nu tycks det vara Angelinas tur att gå vidare med kärlekslivet.
Annons

Det är inte lätt att hänga med i svängarna kring Angelina Jolie, 42, och Brad Pitts, 53, relationsstatus. Tidigare i veckan ryktades det om att de båda hollywoodstjärnorna skulle vara på god väg att hitta tillbaka till varandra. Motsägelsefullt nog har det också pratats om att Brad Pitt ska ha gått vidare efter uppbrottet med Angelina, samt att han ska ha dejtat flitigt på senaste tiden.

Så sent som för bara några veckor sedan ryktades det om att Brad skulle ha träffat en ny kärlek. Ironiskt nog var detta skådespelaren Ella Purnell, 21, som spelade den yngre versionen av Angelinas karaktär i Disneyfilmen ”Maleficent” 2014.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Ja, totalt sett har bilden i media varit att Brad dejtat runt, medan Angelina fokuserat på barnen. Men den här gången verkar rollerna vara ombytta. Enligt In Touch Weekly ska Angelina Jolie nu dejta en brittisk finansman i 40-årsåldern. De ska ha börjat träffas redan i början av året, och hela tiden ha lyckats hålla det hemligt.

Annons

– Angelina skulle kunna berätta för Brad vad som är på gång, men hon väljer att inte göra det, säger en källa till In Touch.

Men inte nog med att Angelina Jolie nu möjligen träffat en ny kärlek. Enligt In Touch verkar det också kunna bli aktuellt med bröllop. Skådespelaren ska ha planerat att ta med sin familj och sina vänner till Cambodia där de ska gifta sig under en buddistisk traditionell ceremoni. Hon ska även ha tänkt ut att barnen Siloh, Zahara och Vivienne som brudtärnor medan sonen Maddox får ta sig an rollen som bestman.

Foto: IBL

Annons