TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Brad Pitts äktenskap med Angelina Jolie – ett tolvårigt helvete

25 okt, 2017 
AvHanna Svärd
När Brangelina gick ut med sin skilsmässa sas det att det hela var Angelina Jolies beslut, och att Brad Pitt bar förkrossad. Men nu ger han en helt annan version av det en källa till veckotidningen Star, beskriver som "ett tolvårigt helvete".
Annons

Det har spekulerats kring allt ifrån alkoholproblem till nya flirter, sedan Hollywoodstjärnorna Brad Pitt, 53, och Angelina Jolie, 42, förra hösten valde att gå skilda vägar. Så sent som i förra veckan ryktades det om att Brad hittat kärleken i 32 år yngre skådespelerskan Ella Purnell, som ironiskt nog spelar den yngre versionen av Angelinas karaktär i Disneyfilmen “Maleficent”.

När skilsmässan outades förra hösten, hette det att det främst var Angelinas beslut då hon bland annat tröttnat på hans alkoholproblem. Och enligt medierna var Brad Pitt förkrossad. Men nu ges en helt annan bild av hur han ser och har sett på äktenskapet med Angelina.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

En av ex-parets vänner har uttalat sig i veckotidningen Star, där personen förklarar att Brad ska ha kommit över Angelina.

– Brad ser annorlunda på det nu. Han inser att allt det här var det bästa som kunde ske, säger källan som också förklarar att paret inte hade mycket kvar tillsammans, förutom bra sex.

Annons

Men källan som också beskriver Brangelinas äktenskap som “ett tolvårigt helvete”, menar att parets problem har funnits med sedan de inledde sitt förhållande.

– Brad har suttit uppe många sömnlösa nätter och gått igenom det som hänt. Han har också analyserat det i terapi. Han har insett att förhållandet med Angie var förgiftat från start.

Ex-parets vän berättar även att Brad tidigare ska ha känt sig utanför då hans hustru fokuserade så mycket på barnen att hon inte hade tid över till honom.

– Angie brukade vara så spännande. Hon kunde få igång honom med bara en glimt av ett leende. Men efter sex barn var hon så trött att Brad kände sig helt ignorerad, säger källan som fortsätter:

– Mot slutet levde de skilda liv och gjorde varandra olyckliga.

Men nu ska åtminstone en av parterna alltså ha gått vidare.

– Brad känner sig äntligen som sitt gamla jag igen, säger vännen.

Foto: IBL

Annons