Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Tori Spelling oigenkännlig – efter ny plastikmiss

26 jun, 2018 
AvAngelica Jaako Billenman
Tori Spelling är missnöjd efter plastikingrepp.
Den tidigare Beverly Hills 90210-stjärnan Tori Spelling har opererat sig till oigenkännlighet. Nu ångrar hon sina ingrepp, efter att en vän kallar det för en "fullkomlig plastikmardröm"!
Annons

I mars kom nyheten om att Tori Spelling, 45, brutit ihop mentalt. Anledningen sades vara att Tori och maken Dean McDermott, 51, haft ytterligare en fnurra på tråden i deras 12 år långa äktenskap. Vad exakt det sades vara kom aldrig upp till ytan, men tydligen är det inte den enda motgång skådespelerskan och tv-profilen genomlidit den senaste tiden.

Tori Spelling uppges också vara missnöjd med de ingrepp hon gjort i ansiktet, uppger sajten Radar Online. För mycket fillers och Botox har gett henne ett plufsigt utseende.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

En vän till den tidigare Beverly Hills 90210-skådisen avslöjar att Tori inte är nöjd med senaste tidens injektioner.

– Det var en fullkomlig plastikmardröm, säger vännen till Radar Online och fortsätter:

– Hon har gjort tonvis med fillers och hon fick ett helt annat ansikte.

Enligt samma kompis var Tori Spelling “riktigt orolig och ångrar det”.

Annons

– Hon riskerade att få klumpar i ansiktet om hon försökte fixa det, så hon bara lät det vara istället.

Men injektioner är inte det enda tv-profilen sysslat med. Efter att femte barnet Beau föddes i mars 2017 har Tori även lagt sig under kniven! Tori Spelling ska ha gjort en fettsugning och magplastik för en slankare figur.

Tidigare har stjärnan opererat näsan och lagt in bröstimplantat. Båda med misslyckade resultat. Kolla bara in bildspelet nedan!

Se Tori Spellings misslyckade ingrepp:

FOTO: IBL

Annons