LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift
Festis marknadsföring banner

Sofia ger svar på tal efter romansbilderna med Scott

30 maj, 2017 
Lina Linnros
Bella Thorne, Chloe Bartoli och Sofia Richie – alla tre har synts mysa med Scott Disick under veckan.
Annons

Kourtney Kardashians, 38, ex-pojkvän Scott Disick, 34, har efter separationen synts med flera olika kvinnor men under Cannes festivalen i Frankrike verkar sexmissbrukaren slagit rekord.

Först fick vi se bilder på honom och 19-åriga Bella Thorne tätt omslingrade vid en pool och bara dagar efter var det bilder på honom och stylisten Chloe Bartoli, 26 – som han även syntes med under 2015 och som blev sista droppen för Kourtney som tillslut gjorde slut med honom.

Under helgen syntes reality-stjärnan ännu en gång mysa med en annan kvinna på en yatch skriver UsMagazine. Och det var inte vem som helst utan modellen Sofia Richie, 18, dotter till Lionel Richie, 67, och syster till Nicole Richie, 35.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

En ganska komiskt detalj i det hela är att Sofia dejtade Justin Bieber, 23, som i sin tur har dejtat Kourtney som då i sin tur har tre barn med Scott… Snurrig!

Efter vilda spekulationer om Sofia var Scott nästa “byte” bestämde sig modellen för att twittra ut ett svar:

”Så att alla kan sluta undra, Scott och jag är bara vänner” och avslutade med hashtagen ”relax”.

Men det tar inte slut där, i skrivande stund har Scott redan fångats på bild med ännu en kvinna –Bridget Satterlee, 19 – se här. Så nu är han upp i sex kvinnor under en vecka.

Foto: IBL

Annons