LÄS MER:MadonnaBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Slut mellan Zayn Malik och Gigi Hadid – bekräftar själva: "För evigt tacksam"

14 mar, 2018 
AvAngelica Jaako Billenman
Efter två år tillsammans har nu artisten Zayn Malik och supermodellen Gigi Hadid gjort slut. De bekräftar själva på sina sociala medier.
Annons

Den tidigare One Direction-sångaren Zayn Malik, 25, och Victoria’s Secret-modellen Gigi Hadid, 22, har gjort slut. Paret bekräftar den tråkiga nyheten själva på sina sociala medier.

“Gigi och jag hade ett otroligt meningsfullt, kärleksfullt och roligt förhållande och jag hyser enorm respekt och beundran för Gigi som kvinna och vän. Hon har en fantastisk själ”, skriver Malik på Twitter.

Även Gigi Hadid tar till Twitter för att berätta för fansen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

“Jag är för evigt tacksam för kärleken, tiden och livslektionerna jag och Z har delat. Jag önskar honom det bästa och kommer att fortsätta stötta honom som en vän som jag har enorm respekt och kärlek för.”

Däremot öppnar supermodellen upp för att det kanske kan bli de igen i framtiden.

“Apropå framtiden, vad som är menat att hända händer”, skriver hon kryptiskt.

Zayn Malik och Gigi Hadid blev ett par i slutet av 2015. Då hade Zayn brutit förlovningen med sin fästmö, artisten Perrie Edwards, 24. Även Gigi Hadid var nybliven singel efter att ha gjort slut med Joe Jonas, 28, tidigare i pojkgruppen Jonas Brothers.

FOTO: IBL

Annons