Kissies tunga beslut – bryter tystnaden om svåra tiden: ”Kämpar"

Kissies tunga beslut – bryter tystnaden om svåra tiden: ”Kämpar"

Alexandra ”Kissies” Nilsson har varit öppen med att hon mått dåligt den senaste tiden. nu skriver hon om hennes nya beslut för att ta tag i problemet.

Den senaste tiden har bloggaren och influencern Alexandra ”Kissie” Nilsson, 26, varit öppen med att hon inte mått särskilt bra. Det är flera olika orsaker som har påverkat hennes mående och nu skriver hon att hon hade önskat och hoppats på att hon skulle ha tagit sig ur det nu. Men så är inte fallet.

Önskade att jag mådde bra igen. Att jag lyckats släppa alla negativa känslor jag känt på senaste och kan blicka framåt. Men jag inser att verkliga livet inte riktigt ser ut så. Det tar ju tid att bearbeta känslorna”, skriver hon på sin blogg.

Nu har hon bestämt sig för att ta ta i problemen på riktigt, genom att ta hjälp utifrån. Hon har lovat sig själv att söka upp en psykolog som hon kan gå till.

Jag har dock lovat mig själv att gå till psykolog, för jag inser mer och mer att mitt tuffa liv i stålkastarna har tagit sin rätt på mig. Jag är inte supertuff och hård som inte har blivit påverkade av alla hemska människor jag stött på i mitt liv. Jag har förstått det nu. Jag inser att jag inte litar på människor alls i stort sett och mitt högsta prioritering är att skydda mig själv”, skriver hon och fortsätter:

Jag kämpar på och är inte “glada och tokiga gamla Alexandra” än men det kommer. Jag vet att det kommer tillbaka. Men det får ta sin tid!”.

Vi på Hänt skickar en tanke och hoppas att allt blir bra snart!

LÄS OCKSÅ: Därför rasar följarna mot Kissie – efter uttalandet

Alexandra Nilsson är en av Sveriges största bloggare och influencers.

Alexandra "Kissie" Nilsson och pojkvännen Andreas Hellmers.

Alexandra "Kissie" Nilsson på röda mattan på premiären av "Swedish Dicks".

Alexandra "Kissie" Nilsson poserar på Aftonbladets gala Rockbjörnen.

Alexandra "Kissie" Nilsson dansar på Idol efterfesten, 2016.

Alexandra "Kissie" Nilsson har varit en populär bloggare i snart 10 år. Här är hon 2012.

Alexandra "Kissie" Nilsson 2011.

LÄS OCKSÅ: Följarna rasar mot Kissie – efter nya lyxbilen: ”Usch”

Foto: IBL

FRÅN FÖRSTASIDAN