Selena Gomez konflikt med mamman – efter återföreningen med Justin Bieber

Det har tidigare rapporterats om att Selena Gomez mamma inte varit helt nöjd över dotterns återförening med Justin Bieber. Nu kommer nästa bevis på att Selena och mammans relation inte är den bästa för tillfället.

Nyligen rapporterades det om hur Selena Gomez, 25 mamma Mandy Tefeey blivit tvungen att uppsöka sjukhus efter en kollaps. Det hela skulle dels ha handlat om att hon haft en stressig period bakom sig, men enligt källor berodde en del av stressen också på dotterns återförening med Justin Bieber, 23.

Och nu kommer uppföljningen på hur statusen på mamma-dotter-relationen egentligen ser ut, och kring hur mycket Justin Bieber har att göra med en eventuell konflikt familjemedlemmarna emellan. I tidigare intervjuer har Selena Gomez berättat om hur mycket mamman betytt för henne. Men nu verkar detta alltså ha förändrats.

Det hela ska ha börjat när Selena valde att peta sin mamma som manager 2014, vilket bland annat gjort att mamman hindrat henne från att ha kontakt med sin lillasyster.

– De har haft ett riktigt komplicerat förhållande. Under lång tid fick Selena inte ens prata med sin syster, säger en källa till E! News.

Och nu när Selena Gomez återförenats med exet Justin Bieber, ska alla dessa negativa känslor bara ha förstärkts.

– Hennes familj kommer aldrig att förlåta eller acceptera Justin för det han gjorde när det blev slut mellan honom och Selena 2014, fortsätter samma källa.

LÄS OCKSÅ: Efter tv-parets uppbrott: Hon är Marcelo Peñas nya flickvän

LÄS OCKSÅ: Selena Gomez stora familjesorg – efter saknade systern

Foto: IBL, Stella pictures

SENASTE NYTT!