Selena Gomez mamma kollapsade – efter beskedet om Justin Bieber

Selena Gomez återförening med Justin Bieber har tagits emot väl av de allra flesta. Men någon som inte ska ha uppskattat detta lika mycket är Gomez mamma – som ska ha kollapsat efter beskedet.

Mycket tyder på att Selena Gomez, 25, och Justin Bieber, 23, är tillbaka tillsammans. Fansen är som väntat överlyckliga, men vad familjemedlemmarna till stjärnparet faktiskt säger om det hela, har det varit relativt tyst om. Fram till nu.

Enligt sajten Hollywoodlife slutade Selena Gomez mamma Mandy Teefey, 41, nyligen upp på sjukhus till följd av stress. Och denna stress ska ha kommit från att hon bröt ihop, när hon fick nys om att dottern återigen dejtar exet Justin Bieber.

– Selena är hjärtekrossad över att hennes relation med Justin skapar problem med mamman och resten av familjen. Selena upplever att hon tvingas välja mellan att vara hennes mamma till lags och att följa hennes eget hjärta, säger en källa till sajten som uppges stå stjärnan nära.

Men självklart berodde mammans kollaps inte enbart på Selena Gomez och Justin Biebers återförening. Enligt en källa till tidningen People ska Mandy ha varit inne i en stressig period under en tid nu, och valde själv att åka in till sjukhus för att försäkra sig om att allt står rätt till med hennes egen hälsa.

– Det är sant att hennes familj inte gillar Justin, men det här var inte bara ett bråk om honom, säger källan till tidningen.

LÄS OCKSÅ: Efter återföreningen med Bieber – Selena Gomez kryptiska ursäkt till The Weeknd

LÄS OCKSÅ: Jolie berättar sanningen om skilsmässan från Brad Pitt

Foto: IBL, Stella pictures

SENASTE NYTT!