Efter återföreningen med Bieber – Selena Gomez kryptiska ursäkt till The Weeknd

Selena Gomez har lagt upp en Instagram med caption som fansen tror är riktad till hennes ex-pojkvän The Weeknd. Bilden är postad efter att The Weeknd nyligen, efter Gomez rekordsnabba återförening med Justin Bieber, raderat all historik med Gomez på sin Instagram.

Efter den numera klassiska cykelbilden med Justin Bieber, 23, i sin ”Thrasher”-hoodie och en skrattande Selena Gomez, 25, på en ljusblå cykel har det gått snabbt för det forna superparet. Selena Gomez bröt snabbt med The Weeknd, som sen ryktades dejta Gomez och nu är Bieber och Gomez ihop – igen. Rörigt? Grötigt? Soppa? Starka känslor? Allt.

The Weeknd, eller Abel Tesfaye. 27, som han egentligen heter, har gjort den klassiska post-breakup-ta-bort-bilder-på-sitt-ex-i-sociala-medier-operationen, han har raderat alla bilder på sin Instagram som har med Selena att göra. Selena då? Hon har, i alla fall tillsvidare, en bild från 5 september kvar på henne och ”Starboy”-artisten.

Nu har Gomez lagt upp en ny bild med en tvåordscaption där hon ber om ursäkt. Till? Ja, flera fans verkar övertygade om att bilden – och texten – är riktad till The Weeknd, medan andra tror att det är en ny singel på gång med just titeln ”All apologies”. Vad tror nI?

Selena Gomez och Abel "The Weeknd" Tesfaye har gjort slut.

Tidigare har Selena Gomez haft ett av och på förhållande med Justin Bieber.

Selena Gomez slog igenom redan som barn.

Selena Gomez i september 2017.

LÄS OCKSÅ: The Weeknds privata möte med TV3-profilen – efter uppbrottet från Selena Gomez

LÄS OCKSÅ: Första kyssbilden på Justin Bieber och Selena Gomez

SENASTE NYTT!