LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

The Weeknds privata möte med TV3-profilen – efter uppbrottet från Selena Gomez

22 nov, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
För ett par veckor sedan tog det slut mellan The Weeknd och Selena Gomez. På en nytagen bild hänger nu världsstjärnan i stället med den svenska, gravida tv-profilen Rebecca Stella.
Annons

Det var i augusti som “Paradise hotel”-programledaren Rebecca Stella, 31, avslöjade på Instagram att hon är gravid och väntar sitt första barn med musikproducenten och sambon Mandy Dion.

– Det känns fantastiskt. Jag har aldrig varit lyckligare! sa hon då i en kommentar till Hänt.

Nu har TV3-profilen också haft en babyshower inför sin förlossning. Men det är inte bara det överdådiga evenemanget, med en blomstervägg fylld av vita rosor, presenter och en tårta i guld, som har fått Rebecca Stellas Instagramföljare att reagera häpet.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

En av gästerna på babyshowern var nämligen ingen mindre än den amerikanske superstjärnan The Weeknd, 27. Artisten, som nyligen gjorde slut med flickvännen Selena Gomez, 25, minglade med den svenska tv-profilen och hennes sambo, som också arbetar med The Weeknds musik.

Annons

“Baby shower! Kan inte tacka er alla tillräckligt mycket. Mitt hjärta är fyllt av så mycket kärlek”, skriver Rebecca Stella.

Bilden har fått drygt 6000 gillamarkeringar och i kommentarsfältet är följarna upprymda över den celebra gesten.

”Omg… Hälsa The Weeknd från mig”, skriver en följare.

”Herregud, The Weeknd ba chillar så på en baby shower”, skriver en annan.

”The Weeknd var där!!!”, skriver en tredje.

Foto: IBL, Instagram

Annons