Selena Gomez stora familjesorg – efter saknade systern

Selena Gomez ser ut att vara tillbaka med exet Justin Bieber. Men när det gäller familjerelationerna för Selena, finns även viss sorg. Nu berättar hennes mamma om det tragiska missfall som drabbade henne för sex år sedan.

Efter att Selena Gomez, 25, och Abel ”The Weeknd” Tesfaye, 27, gjorde slut i höstas, tog det inte lång tid innan hon dök upp på bilder med exet Justin Bieber, 23. Sedan dess har det både pratats om att de planerar att flytta ihop och att Gomez kryptiskt bett om ursäkt till The Weeknd efter uppbrottet.

Men det är inte allt som är på topp när det gäller Selenas familjesituation. Selena har idag halvsystern Gracie som föddes 2013. Men 2011 skulle hon ha blivit storasyster för första gången, då hennes mamma Mandy Teefey väntade barn. Med det hela slutade sorgligt nog med ett missfall. Och än idag hedrar familjen den ofödda dottern som skulle hetat Scarlett, och fyllt sex år den 17:e december i år. I ett Instagram-inlägg delar mamman med sig av sina känslor kring den tragiska händelsen som såklart präglar hennes liv än idag.

LÄS OCKSÅ: Selena Gomez bryter tystnaden – berättar om relationen med Justin Bieber

”Tack till alla er som hedrade Scarlett igår. Den 17:e december kommer aldrig bli densamma, men vi bestämde oss för att fira henne genom att skriva bokstäver på röda ballonger och sen släppa dem”, skriver hon.

Mandy Teefay som jobbar som exekutiv producent för Netflix omtalade serie ”13 reasons why”, tillsammans med dottern Selena Gomez, väver också in en del referenser från serien, i hennes Instagram-inlägg.

”Nu är den 17:e är sammanflätad med inspelningarna av den andra säsongen. En mammas kärlek för sina barn är otroligt stark. När det kommer till mina flickor, Selena, Scarlett och Gracie – familjen är det som spelar roll, oavsett vad”skriver hon och fortsätter:

”#family13 fick mig att le och känna mig älskad när jag som mest behövde det, utan att de visste om det”.

https://www.instagram.com/p/Bc3udRFheLS/?hl=sv&taken-by=kicked2thecurbproductions

LÄS OCKSÅ: Fansens kärlek till modellen – efter ärliga inlägget om missfallet

Foto: Instagram, IBL

 

SENASTE NYTT!