LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Efter tv-parets uppbrott: Hon är Marcelo Peñas nya flickvän

28 dec, 2017 
Efter att Marcelo Peña och Annica Englund valde att gå skilda vägar har båda hittat kärleken igen. Däremot väljer Annica att hålla sin nya partner hemlig, medan Marcelo gör tvärtom.
Annons

I höstas kunde vi återigen se Marcelo Peña och Annica Englund  i tv-rutan, som redan 2012 blev ett par i samma format. De träffades i ”Big Brother” och fem år senare testade de sin kärlek i ”Temptation Island”. Men efter bara några dagar valde paret att lämna programmet och åka hem till Sverige igen.

Däremot sprak deras förhållande några månader efter att de kommit hem igen, och för ett tag sedan berättade Annica att hon träffat en ny kärlek. Dock har hon valt att hålla sin nya partner hemlig.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag har träffat en kille. Vi ligger väldigt lågt. Jag känner att jag inte vill involvera honom i mina sociala medier. Det är ganska nytt också så det är fortfarande ganska känsligt. Jag tänker inte säga så mycket mer, berättade hon då för Aftonbladet.

Men det är inte bara Annica som hittat kärleken igen. Nu har även Marcelo träffat en ny partner, Nicci Hernestig, 18.

– Vi träffades via Instagram, det är så lätt när man kan skriva till varandra där. Vi har dejtat i två och en halv månad och det känns bra, berättar Marcelo till Aftonbladet.

– Jag vet att Marcelo har gått vidare, träffat tjej, och jag är jätteglad för hans skull, sa även Annica till tidningen.

Heja kärleken!

Foto: IBL, Instagram

Annons