LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Efter tv-parets uppbrott – Annica Englund har hittat kärleken igen

25 dec, 2017 
Tidigare i år valde Marcelo Peña och Annica Englund att går skilda vägar. För Aftonbladet avslöjar nu Annica att hon träffat en ny.
Annons

I höstas när Annica Englund och Marcelo Peña klev in i ”Temptation Island” kände flera av tittarna redan igen dem. Dokusåpa-formatet var inte nytt för någon av dem. Paret hittade nämligen varandra i en annan dokusåpa flera år tidigare, i ”Big Brother 2012”.

Men deras medverkan i Temptation Island blev inte långvarig, efter några få avsnitt valde de att lämna programmet. Då med kärleken i behåll, men bara månader efter det valde de att gå skilda vägar.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Men nu berättar Annica att hon har träffat en ny kärlek.

– Jag har träffat en kille. Vi ligger väldigt lågt. Jag känner att jag inte vill involvera honom i mina sociala medier. Det är ganska nytt också så det är fortfarande ganska känsligt. Jag tänker inte säga så mycket mer. Men det är väl via gemensamma vänner, berättar Annica för Aftonbladet.

Annica och Marcelos uppbrott kom plötsligt för följarna, och Annica skrev på sin blogg att hon aldrig trodde att den dagen skulle komma. Nu förklarar hon varför de valde att göra slut, och beslutet mellan dem kom inte lika plötsligt som för andra.

Annons

– Det var någon månad efter att vi hade kommit hem som vi satt och diskuterade vad vi faktiskt vill med våra liv och då insåg vi att vi har helt skilda framtidsplaner och hur vi vill leva våra liv. Vi hade också bråkat en hel del innan, inte typiska förhållandebråk, utan tjafs om småsaker. I maj hände en grej som gjorde att jag inte kunde acceptera mer, säger Annica.

Men idag beskriver både Annica och Marcelo sin relation som väldigt bra. De pratar med varandra dagligen, och umgås gärna. Och på kärleksfronten är det inte bara Annica som har haft tur, utan även Marcelo.

– Det går jävligt bra faktiskt. Det är några som har fastnat, men jag känner ändå att jag ska hålla mig ett tag till som singel. Passa på nu när jag har varit i ett förhållande i fem år. Det finns andra erbjudanden som knackar på dörren, säger Marcelo till sajten.

Foto: IBL, Instagram

Annons