Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Sanningen om dramatiska beslutet: Därför får Brad Pitt tillbaka barnen från Jolie

22 jun, 2018 
https://image.hant.se/image-4950803?imageId=4950803&width=1320&height=689
Malin Ljung
Nu avslöjas det hemliga spelet bakom beslutet att Brad Pitt får träffa sina barn igen.
Annons

Förra veckan beslutade en domare att Brad Pitt får rätt till vårdnad om de sex barnen han har tillsammans med exfrun Angelina Jolie. De två har krigat om barnen sedan de gick skilda vägar för 1,5 år sedan, och det är Angelina som varit den största bromsklossen då hon velat ha full vårdnad om barnen.

Men så kom vändningen, Brad Pitt får enligt det nya domslutet ha barnen hos sig under sommaren och Angelina har fått tydliga order om att hålla sig undan när det är pappatid.

– Att inte ha en relation med sin pappa är skadligt, stod det bland annat i beslutet.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Många har förvånats över beslutet och varför vändningen kom nu. Enligt en källa med insyn som US Magazine varit i kontakt med ska det dock ha pågått en okänd tvist bakom kulisserna.

– Brad är klar med att vara den snälla och har kastat tärningen, säger personen.

Skådespelaren ska själv ha tryckt på om att få träffa sina barn och det ska ha varit avgörande, enligt domaren finns det inget som tyder att han ska vara någon fara för sina barn och därför är det mer skadligt för barnen att inte få träffa sin pappa.

Brad Pitt och Angelina Jolie har barnen Maddox, 16, Pax, 14, Zahara, 13, Shiloh, 12, och tvillingarna Knox och Vivienne, 9, tillsammans. Deras äldsta son Maddox ingår dock inte i beslutet då han enligt domaren är gammal nog för att själv bestämma om han vill träffa sin pappa eller inte.

FOTO: Ibl, Stella

Annons