Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Chockbeskedet: Angelina Jolie förlorar barnen – ska bo med Brad Pitt

13 jun, 2018 
Lina Arvidsson
Efter två års infekterad vårdnadstvist mellan Angelina Jolie och Brad Pitt har äntligen ett beslut som vårdnaden fattats. De yngre barnen kommer att tillbringa större delen av sommaren med sin pappa. Men vårdnadstvisten är långt ifrån över.
Annons

Världen chockades när superstjärnorna Brad Pitt, 54, och Angelina Jolie, 43, meddelade att de skulle skilja sig i september 2016.

I kölvattnet efter beskedet följde anklagelser om otrohet, missbruk och misshandel. Vilket i sin tur lett till en lång och infekterad vårdnadstvist om barnen Maddox, 16, Pax, 14, Zahara, 13, Shiloh, 12, och tvillingarna Knox och Vivienne, 9.

Nu, efter två års kamp, har ett beslut fattats om vårdnaden om barnen – åtminstone över sommaren, skriver Radar Online.

Det visar sig att domaren Ouderkirk beslutat att Brad Pitt får den största delen av vårdnaden om de yngre barnen över sommaren, fram till den 10 augusti.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Vilken förälder Maddox kommer att vara hos får han till stor del bestämma själv på grund av sin ålder.

Domstolens beslut är detaljerat och klargör hur många timmar under specifika dagar som barnen kommer att tillbringa med Brad Pitt. Under sommaren spelar Angelina Jolie in Maleficient 2 i Storbritannien. Både Brad Pitt och barnen kommer att vara med i London där barnen kommer att tillbringa några timmar varje dag med sin pappa, under övervakning av en barnpsykolog.

Annons

I slutet av juli reser Brad Pitt och barnen hem till Los Angeles. Dock planerar exmakarna att barnen ska åka tillbaka till London i slutet av juli och stanna i ungefär två veckor.

Domaren har förutom det detaljerade sommarschemat beordrat Angelina Jolie att ge Brad Pitt barnens mobiltelefonnummer. Hon får inte övervaka barnens digitala kontakter.

Domaren Ouderkirk har i ett videosamtal informerat barnen om upplägget inför sommaren.

– I både telefon och i personliga möten ska käranden berätta för de yngre barnen och Maddox att rätten har beslutat att inte ha en relation med sin pappa är skadligt för dem, rätten har beslutat att det är nödvändigt för var och en av dem att ha en hälsosam och stark relation med sin pappa och mamma, skrev Ouderkirk i ett utlåtande.

Den långa och krävande kampen om vårdnaden om barnen är inte över än. Den 13 augusti återupptas domstolsförhandlingarna.

FOTO: Ibl

Annons