Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Angelina Jolie stoppas – nya beskedet om barnen: "Är rasande"

06 jun, 2018 
Malin Ljung
Angelina Jolie stoppas nu från att ta med sig sina sex barn till London för att filma uppföljaren av succéfilmen Maleficient.
Annons

Angelina Jolie är allt annat än lycklig just nu, “rasande” sägs vara en mer passande beskrivning på Hollywoodstjärnan. Orsaken är att hon stoppas från att ta med sig sina sex barn till London för att filma uppföljaren av succéfilmen Maleficient.

Det som stoppar henne är den bittra vårdnadstvisten som pågår mellan henne och exmaken Brad Pitt. De två är inte alls överens om hur de ska ha barnen, då Jolie inte är beredd på att dela på vårdnaden om Maddox, Pax, Zahara, Shiloh och tvillingarna Vivienne och Knox.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Ofta har två stora profiler med ännu större egon svårt att kompromissa, säger familjepsykologen Kathryn Smerling till Ok Magazine och fortsätter:

– I fallet att Angelina Jolie är rasande för att hon inte kan lämna landet, tja, hon måste komma över det. Hon är en av två föräldrar och hon har en annan person som också bestämmer kring barnen.

FOTO: Ibl

Annons