LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Barnens besvikelse på Angelina Jolie – efter nya kärleksavslöjandet

30 mar, 2018 
Angelina Jolie sägs ha hittat en ny kärlek efter skilsmässan med Brad Pitt. Men barnen uppskattar inte att deras mamma har valt att gå vidare med en annan man.
Annons

Det var över ett och ett halvt år sedan Brad Pitt, 54, och Angelina Jolie, 42, valde att gå skilda vägar, och sedan dess har alla kunnat insylta sig i deras smutsiga skilsmässa. Det senaste ryktet säger att Angelina nu har hittat någon annan att lägga ögonen på. En okänd och något äldre mäklare sägs vara hennes nya kärlek.

Men det finns några som inte unnar henne den nya kärleken som hon hittat. Hennes och Brad Pitts sex barn tycker inte att det är särkilt kul att mamma har hittat en annan man.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Angelinas barn är besvikna på att deras mamma dejtar igen. Det har tagit sin tid att få barnen att gå med på sina föräldrars skilsmässa, och att förstå att deras familj faktiskt har splittrats, säger en uppgiftslämnare till sajten Hollywood life och fortsätter:

– De yngsta barnen har hela tiden hållit fast vid tanken om att deras mamma och pappa kommer att bli tillsammans igen, men hoppet kommer ju att försvinna.

Annons

Angelina har inte introducerat sin nya kille för barnen än, och hon gör vad hon kan för att barnen inte ska få reda på detaljer om hennes kärleksliv.

– När hon går på dejter så säger hon till barnen att hon ska på jobbmiddagar. Men de äldsta barnen förstår vad som försiggår och det gör dem ledsna.

Planen är att inte introducera någon ny för barnen innan det är väldigt seriöst mellan dem. Hon är också aningen rädd över att barnen ska avslöja något om hennes nya kärleksliv för Brad, för trots att barnen bor hos Angelina på heltid så träffar de sin pappa då och då.

Foto: IBL

Annons