LÄS MER:MadonnaBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Nya uppgifter – hon är Kim Kardashians surrogatmamma

24 jan, 2018 
AvHanna Svärd
Kim Kardashian och Kanye West fick den 15 januari sitt tredje barn genom en surrogatmamma. Kvinnans identitet som tidigare varit relativt okänd är nu offentlig.
Annons

Kim Kardashian, 37, och Kanye West, 40, kunde i förra veckan äntligen ta emot sitt tredje barn. Som bekant föddes dottern genom en surrogatmamma. Kvinnan har tidigare varit så gott som okänd förutom de blurrade bilder som publicerades i mitten av december.

Men nu kommer nya ocensurerade bilder på surrogatmamman som burit Kim och Kanyes barn, samtidigt som hennes identitet också offentliggörs. Kvinnan heter La´Reina Haynes och är 27 år. Hon har en examen i straffrätt, är gift med en man som jobbar inom militären och bor med sina två barn i San Diego i USA. Hayes har varit surrogatmamma sedan 2014 och enligt källor till sajten Radar Online ska hon aldrig ha burit Kim och Kanyes barn för pengarna, trots den saftiga summan på 75 000 dollar som pungades ut.

La´Reina Haynes visste från början inte att det var Kim och Kanye hon skulle vara surrogatmamma för, utan hade bara för avsikt att kunna hjälpa någon familj med att bära deras barn. Enligt uppgifter ska organisationen Kim och Kanye sökt sig till ha rekommenderat Haynes som surrogat av den anledningen att hon hade tidigare erfarenhet från tidigare surrogat-graviditeter.

Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

La´Reina Haynes själv har ännu inte uttalat sig om det hela, men någon som däremot gått ut i media är hennes egen mamma som berättat för Radar Online att dottern är ett fan av ”Keeping up with the Kardashians”. Mamman kunde också bekräfta att allt gått bra, efter det att Kim och Kanyes dotter fötts.

– Vi är oerhört tacksamma gentemot vår surrogatmamma som fick våra drömmar att slå in med den finaste gåvan någon kan få, och även mot våra underbara läkare och sjuksköterskor för det jobb de gjort, har Kim Kardashian sagt.

I trailern för nästa säsong av ”Keeping up with the Kardashians” hintas det dessutom om att Kim Kardashian kommer att gå in djupare på just det här ämnet, och prata mer om surrogatmamman.

Foto: IBL, Stella Pictures

Annons