Fansen galna efter detaljerna i nya bilderna på Kylie Jenner: "Uppenbart"

I vår tar de fem Kardashian-systrarna plats i Calvin Kleins kampanj. Nu är bilderna här, men det finns en sak som får fansen att reagera – varför döljer Kylie Jenner sin mage på alla bilder men inte någon annan av systrarna?

Underklädesmärket Calvin Klein slår på stort i vår och låter sin kampanj prydas av alla systrarna i Kardashian-klanen. På bilderna poserar de fem systrarna Kim Kardashian, 37, Kendall Jenner, 22, Kourtney Kardashian, 38, Khloé Kardashian, 33, och Kylie Jenner, 20, i underkläder eller andra plagg från varumärket.

Men det är en detalj i bilderna som får fansen att reagera – varför visar alla sin mage förutom Kylie? Hon är med på totalt fem bilder som People publicerat, och på varje bild har hon något som täcker hennes mage. Antingen en skjorta eller en filt. Bland kommentarerna på varumärkets Instagram konstaterar fansen att detta inte är en slump.

”Varför är Kylie den enda som har ett täcke som täcker henne?”, skriver en.

”Jag gillar hur de försöker gömma Kylie”, skriver en annan.

”När har Kylie någonsin haft så mycket kläder på sig? Det här är för uppenbart!”, skriver ännu en.

Kanske är det inte så svårt att lista ut varför hon inte visar sin mage på bilderna. I månader har fansen spekulerat i om hon är gravid, men trots att omvärlden tar i med alla medel för att ta reda på om det verkligen stämmer så har hon inte bekräftat det än.

Vad tror ni? Döljer Kylie sin mage för att hon faktiskt väntar barn? Eller är det bara ett knep för att få alla att fortsätta våndas över att få veta om hon är gravid eller inte gravid?

LÄS OCKSÅ: Kim Kardashian om surrogatbeslutet – svarar på ryktena om Kylie Jenner

LÄS OCKSÅ: Chocken – det här sägs vara första bilderna på höggravida Kylie Jenner

Foto: 

Senaste nytt