Kim Kardashian om surrogatbeslutet – svarar på ryktena om Kylie Jenner

Kim Kardashian och Kanye West har äntligen fått sitt tredje barn med hjälp av en surrogatmamma. Nu berättar realitystjärnan allt om processen och det tuffa i att inte kunna bära sitt eget barn, samtidigt som hon en gång för alla avvisar vissa rykten.

Under måndagskvällen kunde Kim Kardashian, 37, och Kanye West, 40, äntligen välkomna sitt tredje barn till världen. Bebisen bars som bekant av en surrogatmamma, vilket aldrig varit någon hemlighet. Anledningen till att paret valde att använda sig av denna metod för graviditeten ska ha handlat om riskerna för Kims hälsa om hon själv skulle genomgå ännu en graviditet efter att ha fött två barn tidigare.

Nu talar hon ut om det tuffa i att inte få bära sitt eget barn, speciellt med tanke på att hon redan gått igenom två graviditeter med barnen North, 4, och Saint, 2. Kim Kardashian har tidigare använt sig av begreppet ”surrogatmamma” när hon talat om kvinnan som burit hennes barn, men har nu valt att gå över till ”gestational bärare” istället, då det innebär att barnet inte ärver några gener av kvinnan som bär barnet.

LÄS OCKSÅ: Efter North och Saint – Kim Kardashians uttalande om nya bebisens namn

”Att använda en gestational bärare är definitivt annorlunda, men den som säger eller tror att det är en enkel utväg har helt fel. Folk antar att det är bättre eftersom du inte behöver hantera de fysiska förändringarna, smärtan eller komplikationer i samband med förlossningen, men för mig var det tufft att inte bära mitt eget barn, särskilt efter att jag burit North och Saint”, skriver hon på sin egen webbsida.

Men det är inte bara just Kim och Kanyes val av att använda sig av en surrogatmamma som skapat reaktioner. Redan i höstas började det spekuleras i om denna surrogatmamma kanske kunde vara Kylie Jenner som också är gravid. Och även efter det att Kim och Kanyes bebis fötts verkade vissa ha svårt att släppa att denna minimala möjlighet fortfarande fanns. Men nu lär dessa rykten ha fått ett slut – på Kim Kardashians webbsida bekräftar hon att hennes lillasyster inte är inblandad i denna graviditet, skriver sajten Hollywoodlife.

Dessutom kom nya bilder på Kylie Jenner där hennes gravidmage syntes, tidigare i veckan. Den minimala möjligheten att det skulle ha varit hon som födde Kim och Kanyes barn trots att bilder på surrogatmamman redan kommit ut, existerar alltså med största sannolikhet inte längre.

Bilder på Kylie Jenners handlade på livsmedelsbutiken CVS i Los Angeles bekräftar äntligen hennes graviditet!

Bilder på Kylie Jenners handlade på livsmedelsbutiken CVS i Los Angeles bekräftar äntligen hennes graviditet!

Kylies tillsammans med syrrorna Kim Kardashian, Khloe Kardashian och Kendall Jenner under hennes 20-årsfest. 

Kylie Jenner.

Kylie Jenner.

Kylie Jenner och Travis Scott dotter har slagit nya rekord. 

LÄS OCKSÅ: Chocken – det här sägs vara första bilderna på höggravida Kylie Jenner

Foto: IBL

SENASTE NYTT!