Här är nya bilderna på Brad Pitt – sitter i rullstol

BRAD PITT sitter i rullstol med munskydd, luva och solglasögon

Brad Pitt, 57, har vi inte sett i rampljuset på ett bra tag, men nu har nya bilder publicerats på superstjärnan.
Och det finns ett frågetecken hos fansen, för han sitter nämligen i rullstol.
Hur kommer det sig?

Brad Pitt, 57, är en av världens mest framgångsrika och berömda skådespelare genom tiderna. Han är bland annat känd för sin medverkan i filmerna, Fight Club, Troja, World War Z och Mr. & Mrs. Smith, ja listan kan göras lång.

Nu har över fyra år gått sedan ett av Hollywood-historiens mest omtalade par begärde skilsmässa, vi talar såklart om Brad Pitt och exet Angelina Jolie, 45, även kända som ”Brangelina”.

Sedan uppbrottet och skilsmässan 2016 har Angelina ensam tagit hand om de sex barnen Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, och tvillingarna Vivienne och Knox. Brad har däremot gjort vad han kunnat för att få både vårdnad och besöksrätt, men Angelina har hela tiden haft övertaget. Förra året rapporterades det dessutom att Brad inte fått träffa sina äldsta barn på fyra år.

LÄS MER: Rickard Olsson om sanningen bakom avhoppet från Bingolotto

Brad Pitts relation till sonen Maddox

Trots att de äldsta barnen har vänt honom ryggen så har Brad Pitt under senaste tiden byggt upp en relation med de minsta barnen Shiloh, Vivienne och Knox.

– Det har tagit lång tid för dem med mycket familjeterapi att komma hit. De yngre barnen åker fram och tillbaka mellan husen och Brad älskar att tillbringa så mycket tid som möjligt med dem. Han verkar mycket lyckligare, sa en källa till tidningen People vid tillfället.

Angelina och Brads äldsta son Maddox föddes i Kambodja och adopterades 2002 som 1-åring av Angelina. På den tiden var hon gift med Billy Bob Thornton, men hon stod som ensam förälder till Maddox. När Jolie senare blev tillsammans med Brad adopterade han pojken.

Under en flygresa med familjen Jolie-Pitt 2016 utbröt dock ett uppmärksammat bråk där Brad uppgavs ha varit berusad och uppträtt våldsamt mot framförallt äldste sonen Maddox. Det var efter denna episod som Angelina begärde ut skilsmässa.

Sedan bråket på flyget har relationen mellan Pitt och Maddox varit ansträngd. När Maddox fick frågan 2019 om han klippt banden med pappa för all framtid svarade han:

– Det som händer, händer.

Brad Pitt i rullstol – nya bilden visar

Nu har nya bilder publicerats i Hollywood-världen, och det är bilder på ingen mindre än Brad Pitt själv. Men det som sticker ut är att han på bilderna syns sitta i rullstol.

Han har nämligen varit hos tandläkaren för att dra bort några visdomständer, enligt sajten Page Six. Allting ska dock vara bra med tv-stjärnan och han ska endast haft rullstolen för ansvarighet och bekvämlighet.

Brad Pitt sitter i rullstol med munskydd och solglasögon

Brad Pitt.

FOTO: SPOT, FRDO, EVGA, GICE, SOVE

Bilden visar Brad rullandes ut från Beverly Hills medicinska center iklädd en luvtröja, solglasögon och munskydd.

LÄS OCKSÅ: Honey Boo Boo talar ut om familjetragedin med mamma June

LÄS OCKSÅ: Jennifer Aniston om adoptionsryktet – sanningen bakom spekulationerna

FOTO: SPOT, FRDO, EVGA, GICE, SOVE // Anthony Behar