TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Lionel Richie om dotterns romans med Scott Disick: "Livrädd"

05 okt, 2017 
AvHanna Svärd
Att Scott Disick dejtar betydligt yngre modellen Sofia Richie, är inga nyheter. Nyligen talade storasyster Nicole Richie ut om sitt missnöje kring relationen – näst på tur är nu pappa Lionel.
Annons

Scott Disick, 34, verkar närma sig rekord i hur länge han kan hålla sig till en och samma partner. Trots att det så sent som igår ryktades om att Kourtney Kardashian, 38, skulle kunna tänka sig att skaffa fler barn med Disick, verkar det trots allt som att han valt att fortsätta dejta 25 år yngre modellen Sofia Richie, 19.

Att Kourtney Karadshian inte varit överförtjust i exets relation med modellen, vet vi sedan innan. Men vad tycker då övriga närstående? Jo, för inte så länge sedan talade Sofias syster Nicole Richie, 35, ut om sitt missnöje över parets relation.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Nicole försöker sitt bästa med att få bort hennes syster från Scott, för hon tror att Scott utnyttjar Sofia för att hämnas på Kourtney, för att hon lämnade honom för den yngre Younes. Och det är så uppenbart att de är det han håller på med, säger en källa då till sajten Radar Online.

Kourtney Kardashian dejtar som bekant modellen Younes Bendjima sedan en tid tillbaka, och i förra veckan sågs hon mysa med sin nya pojkvän på en fotbollsmatch i Paris. Men huruvida Sofias och Scotts relation bygger på någon hämnd från hans sida, är ännu okänt. Vad man dock vet är att Scott Disick är expert på att avverka kärleksförhållanden, något som inte undgått Nicole Richie:

Annons

– Nicole tycker inte att Sofia ska beblanda sig med Kardashian-klanen. Hon vill så klart heller inte att sin syster ska få sitt hjärta krossat, men hon fattar att det kan hända när som helst, sa samma källa tidigare.

Och nu är det alltså dags för nästa familjemedlem att ifrågasätta Sofia Richies kärlekslycka. I en intervju med Usmagazine talar pappa Lionel Richie, 68 ut om sina synpunkter på dotterns kärleksliv.

– Skämtar du? Jag är livrädd! svarar artisten när han får frågan om han är glad för parets skull.

Och trots att Kourtney numera sägs kila stadigt med sin modellpojkvän, verkar hon ändå ha en del åsikter om hur pappan till hennes tre barn lever sitt liv:

– Kourtney tycker att hans fling med Sofia är lite konstig, men ingenting förvånar henne längre, sa en källa till Usmagazine efter att förhållandet blev offentligt.

Foto: IBL

Annons