Lionel Richie om dotterns romans med Scott Disick: "Livrädd"

Att Scott Disick dejtar betydligt yngre modellen Sofia Richie, är inga nyheter. Nyligen talade storasyster Nicole Richie ut om sitt missnöje kring relationen – näst på tur är nu pappa Lionel.

Scott Disick, 34, verkar närma sig rekord i hur länge han kan hålla sig till en och samma partner. Trots att det så sent som igår ryktades om att Kourtney Kardashian, 38, skulle kunna tänka sig att skaffa fler barn med Disick, verkar det trots allt som att han valt att fortsätta dejta 25 år yngre modellen Sofia Richie, 19.

Att Kourtney Karadshian inte varit överförtjust i exets relation med modellen, vet vi sedan innan. Men vad tycker då övriga närstående? Jo, för inte så länge sedan talade Sofias syster Nicole Richie, 35, ut om sitt missnöje över parets relation.

– Nicole försöker sitt bästa med att få bort hennes syster från Scott, för hon tror att Scott utnyttjar Sofia för att hämnas på Kourtney, för att hon lämnade honom för den yngre Younes. Och det är så uppenbart att de är det han håller på med, säger en källa då till sajten Radar Online.

Läs också: Nicole Richies missnöje över systerns romans med Scott Disick

Kourtney Kardashian dejtar som bekant modellen Younes Bendjima sedan en tid tillbaka, och i förra veckan sågs hon mysa med sin nya pojkvän på en fotbollsmatch i Paris. Men huruvida Sofias och Scotts relation bygger på någon hämnd från hans sida, är ännu okänt. Vad man dock vet är att Scott Disick är expert på att avverka kärleksförhållanden, något som inte undgått Nicole Richie:

– Nicole tycker inte att Sofia ska beblanda sig med Kardashian-klanen. Hon vill så klart heller inte att sin syster ska få sitt hjärta krossat, men hon fattar att det kan hända när som helst, sa samma källa tidigare.

Annons:
Mirakeltanningen nu i Sverige – bli perfekt brun utan kladd – just nu 20% rabatt med kampanjkoden ”idol”

Och nu är det alltså dags för nästa familjemedlem att ifrågasätta Sofia Richies kärlekslycka. I en intervju med Usmagazine talar pappa Lionel Richie, 68 ut om sina synpunkter på dotterns kärleksliv.

– Skämtar du? Jag är livrädd! svarar artisten när han får frågan om han är glad för parets skull.

Scott Disick och Sofia Richie efter en shoppingrunda.

Sofia Richie med Scott Disick på romantisk lunch.

Scott Disick och Sofia Richie.

Scott Disick och Sofia Richie.

Scott Disick och Sofia Richie på front row.

Sofia Richie and Scott Disick

Scott Disick och Sofia Richie i en bil tillsammans.

Scott Disick och Sofia Richie efter en shoppingrunda.

Och trots att Kourtney numera sägs kila stadigt med sin modellpojkvän, verkar hon ändå ha en del åsikter om hur pappan till hennes tre barn lever sitt liv:

– Kourtney tycker att hans fling med Sofia är lite konstig, men ingenting förvånar henne längre, sa en källa till Usmagazine efter att förhållandet blev offentligt.

Läs också: Kourtney Kardashians heta dejt med stjärna

Foto: IBL

SENASTE NYTT!